Κολωνός: Ποιοι είναι οι επτά άνδρες που συνελήφθησαν σήμερα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, στον Κολωνό. Το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε επτά νέες συλλήψεις για την φρικτή υπόθεση.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Γιατί διαχωρίστηκε η δικογραφία για τους 7 νέους συλληφθέντες

Πρόκειται για επτά άνδρες (δύο Έλληνες και πέντε αλλοδαπούς) για τους οποίους είχε μιλήσει η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων. Την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Για την υπόθεση έχουν γίνει έως τώρα 29 συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένων των συλλήψεων της μητέρας της 12χρονης και του Ηλία Μίχου. Μάλιστα όλοι οι συλληφθέντες ζούσαν σε απόσταση 1 με 1,5 χιλιόμετρο από το μαγαζί του Ηλία Μίχου και φέρονται να βίασαν πάνω από μία φορές ο καθένας τη 12χρονη.

Φρίκη στον Κολωνό: Ταυτοποίησαν άλλους 8 βιαστές της 12χρονης – Η νέα κατάθεση της ανήλικης

Οι επτά νέοι συλληφθέντες είναι:

  • Δύο Έλληνες μουσουλμάνοι (πατέρας και γιος)
  • Δύο Πακιστανοί
  • Δύο άνδρες από το Μπαγκλαντές
  • ένας Αλβανός με κατάστημα ψιλικών

Σύμφωνα με το Star, ένας από τους συλληφθέντες είχε κομμωτήριο, ένας άλλος μαγαζί με κινητά. Ο μεγαλύτερος εκ των νέων συλληφθέντων είναι 52 χρόνων και ο μικρότερος 20 χρόνων. Όλοι κατηγορούνται για γενετήσιες με πράξεις με ανήλικη κάτω των 12 ετών, ενώ ο Αλβανός κατηγορείται και για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Κολωνός: Απαγόρευσαν στην 12χρονη να βλέπει την μητέρα της στη φυλακή – Κραυγή αγωνίας της θείας του κοριτσιού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ