Κολωνός: Επτά νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Ραγδαίες εξελίξεις στην φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, στον Κολωνό. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε άλλες επτά συλλήψεις για την υπόθεση, που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και οργή.

Φρίκη στον Κολωνό: Ταυτοποίησαν άλλους 8 βιαστές της 12χρονης – Η νέα κατάθεση της ανήλικης

Πρόκειται για δύο Έλληνες και πέντε αλλοδαπούς, οι οποίοι κατηγορούνται για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Έλληνες συλληφθέντες είναι ένας 48χρονος πατέρας και ο 20χρονος γιος του. Και οι επτά πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Κολωνός: Απαγόρευσαν στην 12χρονη να βλέπει την μητέρα της στη φυλακή – Κραυγή αγωνίας της θείας του κοριτσιού

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό.

Κολωνός: Στη φυλακή παραμένει η μητέρα της 12χρονης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ