Ελευσίνα: Παρουσιάστηκε στις αστυνομικές αρχές ο άνδρας που χτύπησε τον 36χρονο

Στις αστυνομικές αρχές προσήλθε αυτοβούλως σήμερα ο άνδρας που εμπλέκεται στην υπόθεση ξυλοδαρμού του 36χρονου στην Ελευσίνα, ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ελευσίνα: «Ζώο να ήταν θα γύρναγαν» – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 36χρονος που ξυλοκοπήθηκε

Σύμφωνα με την δικηγόρο του, Βάσω Πανταζή, ο εντολέας της είχε «λεκτική αντιπαράθεση» με το θύμα και του κατάφερε μόνο ένα χτύπημα, χωρίς να έχει την πρόθεση «να τον βλάψει με τρόπο επικίνδυνο για την ζωή του και την σωματική του ακεραιότητα». Δεν υπήρξε άγριος ξυλοδαρμός, όπως παρουσιάζεται, ούτε εγκατάλειψη του θύματος, υποστηρίζει η δικηγόρος του δράστη.

Ο ίδιος ζητεί συγγνώμη από τον 36χρονο και την οικογένειά του και δηλώνει την προθυμία του να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί, συνεχίζει η δικηγόρος του.

Ελευσίνα: Ξυλοκόπησαν και εγκατέλειψαν 36χρονο -Έκκληση από την οικογένειά του

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 36χρονος Θάνος διαπληκτίστηκε με άτομα που ήταν μέσα σε όχημα, το οποίο μπήκε παράνομα σε μονόδρομο. Ο καβγάς πήρε άσχημη τροπή και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, καθώς φέρει πολύ βαριά χτυπήματα και αιματώματα στο κεφάλι.

Η δήλωση της δικηγόρου

«Στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργεί το Α.Τ Ελευσίνας για το περιστατικό που έλαβε χώρα την Παρασκευή που μας πέρασε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό νεαρού άνδρα ηλικίας 36 ετών, σήμερα πρωινές ώρες ο εντολέας μας M.P προσήλθε αυτοβούλως ενώπιον της αστυνομικής αρχής, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της δικαιοσύνης. Προς διευκρίνιση των πραγματικών περιστατικών που έλαβαν χώρα εκείνο το βράδυ επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

Ουδείς, όλες αυτές τις μέρες, αναζήτησε τον εντολέα μας, καθότι στο παρόν στάδιο δεν του έχει αποδοθεί επίσημα καμία ιδιότητα υπόπτου ή κατηγορουμένου.

Η σημερινή πρωτοβουλία μας να εμφανιστούμε ενώπιον των αστυνομικών αρχών, έλαβε χώρα για να σταματήσει η παραφιλολογία περί δήθεν εγκατάλειψης του θύματος από τον εντολέα μας μετά το περιστατικό και της δήθεν διάθεσης του τελευταίου να διαφύγει για να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το έργο των διωκτικών αρχών.

Ουδένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού έλαβε χώρα, ως παρουσιάζεται μέχρι σήμερα και ευτυχώς για την ουσιαστική διερεύνηση της αλήθειας, υπάρχουν αντικειμενικά ευρήματα που αποκαλύπτουν τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν.

Σε κάθε περίπτωση ο εντολέας μας εκφράζει με απόλυτο τρόπο την λύπη του για την τροπή που πήρε η λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον παθόντα, και ζητάει συγνώμη από εκείνον και την οικογένεια του για το ένα και μοναδικό χτύπημα που του κατάφερε, χωρίς φυσικά να έχει την πρόθεση να τον βλάψει με τρόπο επικίνδυνο για την ζωή του και την σωματική του ακεραιότητα.

Ο εντολέας μας, μας ζήτησε να τον ενημερώνουμε για την πορεία της υγείας του παθόντος, μέσω του αξιόλογου συναδέλφου που εκπροσωπεί το βήμα της υποστήριξης της κατηγορίας και να δηλώσουμε την προθυμία του να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ