ΗΠΑ: Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για την δολοφονία του μικρότερου αδελφού της – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την σύλληψη μίας 12χρονης, η οποία δολοφόνησε τον 9χρονο αδερφό της, μαχαιρώνοντάς τον, στην Αμερική.

Σύμφωνα με την “Daily Mail” οι κάμερες που είναι τοποθετημένες πάνω στους αστυνομικούς, κατέγραψαν την συγκλονιστική στιγμή που μία 12χρονη κοπέλα από την Τάλσα της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ, συλλαμβάνεται το βράδυ της 5ης Ιανουαρίου για την δολοφονία του 9χρονου αδερφού της. Με βάση τα όσα είπε η μητέρα των παιδιών, Έπριλ Λήδα, κοιμόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού, στο οποίο έμενε η οικογένεια, όταν η κόρη της την ξύπνησε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, λέγοντας της πως είχε μαχαιρώσει τον αδελφό της, Ζάντερ.

Το βίντεο ξεκινάει με την 12χρονη να κατεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού, κλαίγοντας και λέγοντας ότι λυπάται πολύ, με την μητέρα σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει στην κόρη της πως καλό θα ήταν να προσευχηθεί να ζει ο αδερφός της. Η μικρή ούσα σε πανικό ζητά επανειλημμένα συγγνώμη, λέγοντας πως δεν ξέρει τι συνέβη και πως ήταν κάτι δαιμονικό.

Στη συνέχεια, η κοπέλα φορώντας χειροπέδες οδηγεί τους αστυνομικούς στο μαχαίρι με το οποίο θεωρείται ότι σκότωσε τον αδελφό της. Το είχε πετάξει από ένα παράθυρο. Αφού μπαίνει στο περιπολικό η 12χρονη ρωτά τον αστυνομικό που την συνοδεύει για το εάν θα πάει φυλακή, με τον αστυνομικό να της απαντά πως είναι πολύ νωρίς για να της πουν κάτι τέτοιο. Η έφηβη φαίνεται να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπο της πράξης της, αφού ακούγεται να λέει πως κατέστρεψε την ζωή της. Μάλιστα η κοπέλα ρωτά αν οι χειροπέδες είναι απαραίτητες, “είμαι καλό παιδί” αναφέρει.

Η μητέρα κατά την διάρκεια της συνομιλίας της με την αστυνομία, εξηγεί πως η κόρη της δεν είχε επιδείξει ποτέ επιθετική συμπεριφορά, έως ότου ξεκίνησε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή, την οποία είχε σταματήσει για περισσότερο από ένα χρόνο. Η ίδια αρνείται να καταλάβει τον λόγο που είχε τόσο μίσος απέναντι στον αδελφό της και του επιτέθηκε την στιγμή που το άτυχο αγόρι κοιμόταν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ