Ζόζεφιν – Νίνο: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους – Η απόφαση για συγκατοίκηση

Είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες και πλέον ο Νίνο και η Ζόζεφιν δεν έχουν λόγο να κρύβουν την ευτυχία τους. Είναι ερωτευμένοι, αγαπημένοι και περνούν τόσο όμορφα μαζί, ώστε η απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη ήρθε ως φυσική εξέλιξη. Οι δυο τους επέλεξαν ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια για να στεγάσουν τον έρωτά τους.

Νίνο: Η αμηχανία του σε ερώτηση για τη σχέση του με την Ζόζεφιν

Τη διαμόρφωση του χώρου ανέλαβε γνωστός διακοσμητής, με αποκλειστικό γνώμονα να εξυπηρετηθούν οι λειτουργικές ανάγκες και να εκφραστεί η αισθητική του ερωτευμένου ζευγαριού.

Πρώτη κοινή εμφάνιση για Νίνο – Ζόζεφιν – Βραδινή έξοδος σε γνωστό κέντρο

Ο Νίνο έμενε για πολλά χρόνια στα βόρεια προάστια, τα οποία «απαρνήθηκε» για χάρη της Γλυφάδας. Ενα σπίτι δίπλα στη θάλασσα θεωρήθηκε το ιδανικό σκηνικό, προκειμένου να μοιράζεται την καθημερινότητά του με τη Ζόζεφιν. Αν και το ειδύλλιό τους είναι φρέσκο, ανυπομονούν να βάλουν τις βάσεις της κοινής τους ζωής. Παράλληλα με την προσωπική τους ευτυχία, απολαμβάνουν την επιτυχία και επαγγελματικά. Η Ζόζεφιν εμφανίζεται στο «Ποσειδώνιο» και ο Νίνο στο «Ρομέο», δύο νυχτερινά κέντρα που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Γι’ αυτό και πολύ συχνά πηγαινοέρχονται μαζί ακόμα και στη δουλειά.

Ο τραγουδιστής, που υπήρξε ανέκαθεν φειδωλός στις δηλώσεις που αφορούν την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά ένιωσε την ανάγκη να εκφραστεί δημόσια με ενθουσιασμό. «Ολα καλά! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω εμφανίσεις στην Αθήνα. Είναι όλα πολύ σωστά στα προσωπικά μου. Είμαι πολύ καλά… Αυτό. Γενικότερα είμαι χαρούμενος, ναι! Δεν ξέρω αν θα κάνουμε ντουέτο-έκπληξη», δήλωσε πρόσφατα. Η καθημερινότητα κυλάει όμορφα για τους δυο τους, που βρίσκουν πάντα πράγματα να κάνουν μαζί. Εχουν έναν μεγάλο κύκλο κοινών φίλων και φυσικά μια μεγάλη κοινή αγάπη, τη μουσική. Περνούν αρκετό χρόνο σε αγαπημένα στέκια, άλλοτε οι δυο τους και άλλοτε με μεγάλες παρέες.

Νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ – Ζευγάρι ο Νίνο με την Ζόζεφιν

Οι ημέρες τους είναι γεμάτες από μελωδίες και στιχάκια, τα οποία μοιάζουν μαγικά υπό από το πρίσμα του έρωτα που βιώνουν. Στις δημόσιες εμφανίσεις τους δεν κρύβουν πλέον ότι είναι ζευγάρι και τις περισσότερες φορές κυκλοφορούν πιασμένοι χέρι-χέρι. Παρόλο που είναι και οι δύο χαμηλών τόνων, δείχνουν απελευθερωμένοι σε ό,τι αφορά αυτή τη σχέση και είναι έτοιμοι να τη ζήσουν στο εκατό τοις εκατό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τραγουδιστές γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και από την πρώτη στιγμή ηλεκτρίστηκαν από την ένταση της μεταξύ τους χημείας. Ηρθαν κοντά πριν από λίγους μήνες και από τότε είναι ευτυχισμένοι και αχώριστοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ