«Κιβωτός του Κόσμου»: «Θα τον θυμούνται περισσότερο για το ‘σταύρωμά’ του» – Τι λέει ο αδελφός του πατέρα Αντώνιου

Ο πατήρ Αντώνιος είναι αθώος, υποστηρίζει ο αδελφός του, πατήρ Διονύσιος, σε δήλωσή του με αφορμή τον καταιγισμό των καταγγελιών για περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης ανηλίκων στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Κιβωτός του Κόσμου: Η ΕΛ.ΑΣ. ζητεί από τον εισαγγελέα να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των μελών του Δ.Σ.

Ο πατήρ Διονύσιος, ο οποίος ζει στην Χίο, μίλησε για τον ιδρυτή της «Κιβωτού» ο οποίος βρίσκεται στο «κάδρο» των ερευνών που διενεργούν οι αρμόδιες αρχές για την υπόθεση, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

«Γνωρίζω τον αδερφό μου, την αθωότητά του. Έχει δώσει τη ζωή του γι’ αυτό το έργο μαζί με την πρεσβυτέρα», αναφέρει στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Νέες καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου: Έστελναν παιδιά ως εργάτες γης στη Λέσβο για να μαζέψουν ελιές

Όπως υπογραμμίζει ο πατήρ Διονύσιος, «δεν ξέρω αν θα τον θυμούνται για το έργο του, αλλά πάντως θα τον θυμούνται περισσότερο για το ‘σταύρωμά’ του».

Καταλήγει με την επισήμανση ότι «η σιωπή και η προσευχή μας είναι πιο δυνατή από τις συνεντεύξεις».

Κιβωτός του Κόσμου: Πληροφορίες για μυστικό άδειασμα θυρίδας – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις πρώην στελέχους της ΜΚΟ

«Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί» λέει ο πατήρ Αντώνιος – Τι υποστηρίζει η πρεσβυτέρα

Έπειτα από αρκετές ημέρες απουσίας από τα ΜΜΕ, ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα προχώρησαν σε νέες δηλώσεις, χθες, με αφορμή και τις νέες καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;» δήλωσε ο πατήρ Αντώνιος στο Star. Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα ανέφερε: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Δηλώσεις πάντως έκαναν και οι συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ