Καλάθι του νοικοκυριού: Τις επόμενες ημέρες οι ανακοινώσεις για τις εορταστικές αλλαγές – Τι είπε ο Γεωργιάδης στον Realfm 97,8

“Θα υπάρξουν προσαρμογές στο καλάθι του νοικοκυριού για την εορταστική περίοδο” δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα.

“Το καλάθι το σχεδιάσαμε ακολουθώντας τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Εφόσον οι συνήθειες αυτές μεταβάλλονται κατά την εορταστική περίοδο, κατά τον ίδιο τρόπο θα ακολουθήσει και το καλάθι. Θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Έχουμε άλλη μια έκπληξη, θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε τις επόμενες ημέρες”.

“Ο πτωχευτικός νόμος που έχει ψηφιστεί για τους ανθρώπους που έχουν πραγματική αδυναμία πληρωμής έχει συγκεκριμένη πρόνοια” σχολίασε για τους πλειστηριασμούς.

“Όποιος έχει την διάθεση να ρυθμίσει και αποδεικνύει τις οικονομικές του δυνατότητες βρίσκει λύση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει τον νόμο για τους πλειστηριασμούς. Τώρα να πηγαίνει ο κ. Τσίπρας και να κάνει εμπόριο αλληλεγγύης on camera, σημειώστε δε ότι στην περίπτωση της κ. Κολοβού η διαδικασία του πλειστηριασμού είχε ξεκινήσει επί ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνάει κάθε όριο λαϊκισμού, δεν αποδίδει. Στον κόσμο πρέπει να λέμε την αλήθεια. Πρέπει να δούμε το θέμα με ανθρωπιά και αλήθεια” σχολίασε.

“Λέτε να χάρηκα που είδα να σπάνε την πόρτα της κυρίας Κολοβού; Στεναχωρήθηκα. Ήταν μια πολύ άσχημη εικόνα, σας το λέω με ειλικρίνεια” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ