«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο πατήρ Αντώνιος δήλωνε εισόδημα 15 χιλ. ευρώ – Διαχειριστής της ΜΚΟ ο νεκρός πατέρας του

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον πατέρα Αντώνιο και την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου»

Κιβωτός του Κόσμου: Κατέθεσε πρώην φιλοξενούμενος σε δομή – Κατήγγειλε σωματική κακοποίηση

Σύμφωνα με την εκπομπή «LiveNews», από τις φορολογικές δηλώσεις του πατέρα Αντωνίου φαίνεται να δηλώνει ότι έχει ετήσιο εισόδημα 15.000 ευρώ, αλλά από άγνωστη και απροσδιόριστη πηγή. Επίσης στην δήλωση εμφανίζεται ένα ακίνητο σημαντικής αξίας σε επαρχιακή πόλη, χωρίς όμως να μπορεί να διαπιστωθεί πώς το ακίνητο αυτό βρέθηκε στην ιδιοκτησία του.

Επίσης, οι ελεγκτές διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι διαχειριστής της ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου» παρέμενε μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας του πατέρα Αντωνίου, που πέθανε το 2017.

Ρέμος για «Κιβωτό του Κόσμου»: Ίσως να προτρέχουμε – Να περιμένουμε τη δικαιοσύνη και μετά να σταυρώσουμε

«Κιβωτός του Κόσμου»: Διορία έως τα μεσάνυχτα στον πατέρα Αντώνιο για να φύγει από τις εγκαταστάσεις της δομής

Διορία έως τα μεσάνυχτα έχει δοθεί στον πατέρα Αντώνιο, προκειμένου να απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου», μετά την εισαγγελική διάταξη που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σε διαφορετική περίπτωση θα διαταχθεί η βίαιη απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Διορία έως τα μεσάνυχτα στον πατέρα Αντώνιο για να φύγει από τις εγκαταστάσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα διατηρούν διαμέρισμα εντός της δομής της «Κιβωτού» στον Κολωνό. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, διάταξη που εξέδωσαν οι δύο εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση προβλέπει την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου και ακόμη τριών προσώπων από την «Κιβωτό του Κόσμου».

Η διάταξη εκδόθηκε, βάσει του Αστικού Κώδικα, με σκοπό την προστασία των παιδιών που φιλοξενούνται σε δομές της Κιβωτού. Εν ολίγοις, τους απαγορεύεται να εισέρχονται σε δομές της Κιβωτού για λόγους προστασίας των ανηλίκων.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» διδάσκεται στα… σχολεία – Το κεφάλαιο στο βιβλίο θρησκευτικών της Γ’ Γυμνασίου

H εισαγγελική διάταξη ισχύει για 90 ημέρες και μετά θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Αφορά τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης. Με την κίνησή τους αυτή οι εισαγγελείς αποσκοπούν στο να παραμείνει μακριά από τα ανήλικα που φιλοξενούνται στις δομές ο πατήρ Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα για να μην μπορούν να τα επηρεάσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ