Κηδεία Καρολάιν: Το τελευταίο “αντίο” στην 20χρονη μητέρα – Θρήνος και σπαραγμός στην Αλόννησο

Ανείπωτη η θλίψη στην Αλόννησο, που αποχαιρετά την 20χρονη Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από αδίστακτους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι όπου διέμενε με τον 32χρονο σύζυγό της και το 11 μηνών βρέφος τους, τα ξημερώματα της Τρίτης. Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και οι κάτοικοι του νησιού όπου η Καρολάιν μεγάλωσε και γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, της λένε το τελευταίο “αντίο”. Οι τραγικές εικόνες είναι μαχαίρι στην καρδιά και ο πόνος ανείπωτος.

O πιλότος ελικοπτέρων αποχαιρετά την 20χρονη στον τόπο όπου αγαπήθηκαν. Η μητέρα της νεαρής γυναίκας, η Σουζάν ήταν αυτή που συνόδευσε το κορίτσι της από την Αθήνα έως την Αλόννησο. Ντυμένη στα μαύρα, υποβασταζόμενη, έκανε όλο το θλιβερό ταξίδι. Ο πατέρας της Καρολάιν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον κρατούσαν καθηλωμένο στο σπίτι τους.

Δείτε τις φωτογραφίες από το thenewspaper.gr:

Με το βρέφος στην αγκαλιά ο 32χρονος πιλότος

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 32χρονος πιλότος έφτασε στην Αλόννησο με το 11 μηνών παιδί του για το τελευταίο “αντίο” στην Καρολάιν. Ο σύζυγος της 20χρονης και η κορούλα τους, μετέβησαν στο νησί με ένα από τα ελικόπτερα της εταιρείας στην οποία εργάζεται ο χειριστής. Ντυμένος στα μαύρα και εμφανώς συντετριμμένος και καταβεβλημένος, ο 32χρονος κρατούσε σφικτά στην αγκαλιά του το βρέφος και το χάιδευε με τρυφερότητα στο κεφάλι, ενώ περιτριγυριζόταν από συγγενείς και φίλους.

Δείτε τα πλάνα από το star:

Θρήνος στο λιμάνι του Βόλου – Τραγική φιγούρα η μητέρα της Καρολάιν

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, έφτασε στο λιμάνι του Βόλου η σορός της Καρολάιν για να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο. Η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας. Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της.

Η 20χρονη Καρολάιν έχασε τη ζωή της όταν τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο ένας εκ των δραστών δεν δίστασε να στραγγαλίσει την νεαρή μητέρα και να αφήσει το άψυχο σώμα της δίπλα στο μωρό τους, το οποίο την σκουντούσε για να ξυπνήσει. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος με παραγγελία του προς τους εποπτεύοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών ζητεί να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Exit mobile version