Καβάλα: Θρίλερ με τον θάνατο της κτηνοτρόφου – Ο σύζυγός της πιστεύει ότι δολοφονήθηκε

Την βεβαιότητά του ότι ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου από την Καβάλα προήλθε από εγκληματική ενέργεια και όχι από τα επιθετικά χτυπήματα κριαριού, εξέφρασε ο σύζυγος της.

Καβάλα: Το ξέσπασμα του συζύγου της κτηνοτρόφου – «Όποιος το έκανε να μου το πει»

«Εγώ 200% όχι 99, 200% το κριάρι δεν μπορεί να τη χτυπήσει εδώ, στο στήθος να σπάσει εδώ, όπως με λένε, οι ωμοπλάτες να σπάσει τρία πλευρά», είπε στον ΑΝΤ1 ο σύζυγος της 68χρονης.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, έφερε βαριές κακώσεις στον θώρακα, εσωτερική αιμορραγία και ρήξη εσωτερικών οργάνων.

Καβάλα: Ψάχνουν λύση στο «μυστήριο» με τον θάνατο της 68χρονης – Με το βλέμμα στα αποτελέσματα των νέων αναλύσεων οι Αρχές

Μέχρι στιγμής ο ιατροδικαστής δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο για τον θάνατο της 68χρονης. Τα δύο βασικά σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι είτε η γυναίκα να ξυλοκοπήθηκε άγρια από κάποιον είτε να χτυπήθηκε από ένα κριάρι στο μαντρί της, το οποίο ζυγίζει 70 κιλά και στο παρελθόν είχε επιθετική συμπεριφορά.

Ήταν θύμα κακοποίησης, λέει ο αδελφός της

Ο αδελφός της 68χρονης υποστηρίζει από την πλευρά του ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύζυγο της. «Μια ζωή, από τότε που θυμάμαι, αυτό γινόταν. Μου έλεγε εδώ και χρόνια η αδελφή μου ότι την χτυπούσε και της έκανε διάφορα. Είχε περάσει δύσκολα χρόνια η αδελφή μου μαζί του», ανέφερε ο αδελφός της κτηνοτρόφου.

Καβάλα: Τα δύο σενάρια για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου – Η καταγγελία-σοκ του αδελφού της

Από την πλευρά του ο σύζυγος της 68χρονης απάντησε: «Είχα μια βέργα στα χέρια μου. Δεν θέλω να λέω ψέματα. Την χτύπησα εδώ λίγο. Άμα δεν ήταν η σόμπα θα τη χτύπαγα πιο πολύ. Δεν θέλω να λέω ψέματα. Εκείνη την ώρα όμως τη χτύπησα, λίγο η σόμπα σταμάτησε τη βέργα».

Δεν αποκλείεται οι αστυνομικοί να ξαναπάρουν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος της 68χρονης καθώς δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ