Καβάλα: Ψάχνουν λύση στο «μυστήριο» με τον θάνατο της 68χρονης – Με το βλέμμα στα αποτελέσματα των νέων αναλύσεων οι Αρχές

Τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων και αναλύσεων που θα γίνουν την Τρίτη στην σορό της 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή στο ποιμνιοστάσιό της στην Καβάλα περιμένουν οι Αρχές προκειμένου να λάβουν απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της.

Καβάλα: Τα δύο σενάρια για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου – Η καταγγελία-σοκ του αδελφού της

Αυτόν τον σκοπό είχε άλλωστε και η δεύτερη επίσκεψη του ιατροδικαστή στο μαντρί, τον τόπο όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα ώστε να κάνει μια συμπληρωματική αυτοψία. Αυτό που θα εξεταστεί μεταξύ άλλων είναι τα ρούχα και τα νύχια της 68χρονης για να διαπιστωθεί αν τυχόν υπάρχει γενετικό υλικό από μια πιθανή πάλη με κάποιον που μπορεί τελικά να την δολοφόνησε ή μήπως βρεθούν τρίχες ζώου.

Πάντως οι αρμόδιες πηγές επεσήμαναν χαρακτηριστικά ότι η άτυχη γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, παρά μόνο μικροεγκεφαλικές ερεθίσεις που προήλθαν από την πτώση της στο έδαφος. Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι από την θωρακική της κοιλότητα έχασε 1,7 λίτρα αίματος, απόρροια της εσωτερικής αιμορραγίας από τα τρία – τέσσερα χτυπήματα που φανερώθηκαν μετά τη νεκροτομή του Σαββάτου.

Καβάλα: Νέο θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου – Το στοιχείο που ίσως φέρει την μεγάλη ανατροπή

Όπως και να έχει το μυστήριο με τον θάνατό της συνεχίζεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κτηνοτρόφος βρήκε μαρτυρικό θάνατο, καθώς έφερε χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Ο ιατροδικαστής που έχει εξετάσει την σορό της φαίνεται πως προσανατολίζεται σε δύο εκδοχές σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της.

Το πρώτο σενάριο είναι να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Δηλαδή η γυναίκα να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου έξω από το ποιμνιοστάσιό της και ο δολοφόνος της να κυκλοφορεί ελεύθερος. Το δεύτερο σενάριο είναι αυτό του δυστυχήματος και συγκεκριμένα το ενδεχόμενο να την χτύπησε ένα κριάρι, ιδιοκτησίας της, που και στο παρελθόν έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά.

Καβάλα: Εδώ εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος – Τι έδειξε η νέα αυτοψία

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις κυρίως από συγγενικά πρόσωπα της 68χρονης αλλά και από άτομα του περιβάλλοντός της.

Η καταγγελία σοκ του αδελφού της 68χρονης – «Την έδερνε συνέχεια»

Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί η καταγγελία που έκανε ο αδελφός της άτυχης κτηνοτρόφου. Μιλώντας στο Mega εμφανίστηκε συντετριμμένος: «Το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά».

Η άτυχη γυναίκα είχε να δώσει σημάδια ζωής από το πρωί της Παρασκευής. «Έψαχναν να την βρούνε ο σύζυγος με τον ανιψιό. Δεν είχε έρθει το βράδυ και πήγαν εκεί και την βρήκαν σε μια ελιά είπαν, από ό, τι άκουσα, ήταν πεσμένη», λέει γείτονας του ζευγαριού.

«Δεν είχε επαφές με κόσμο, ήταν κλειστοί άνθρωποι αλλά ήταν πολύ ήσυχη γυναίκα. Πήγαινε στα ζώα της, δεν είχαν παιδιά, πήγαινε ερχόταν, δεν είχε επαφές με κόσμο. Πραγματικά, όπως ήταν και το όνομά της Μάλαμα, έτσι ήταν, μάλαμα», αναφέρει γείτονας της 68χρονης.

Ο αδελφός του θύματος καταγγέλλει τον σύζυγό της για βίαιη συμπεριφορά. «Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, ‘έλα παρ’ την, θα την σκοτώσω’. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ