Καβάλα: Εδώ εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος – Τι έδειξε η νέα αυτοψία

Νέα συμπληρωματική αυτοψία πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος, στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Καβάλα: Στον τόπο του εγκλήματος ο ιατροδικαστής – Γιατί πήγε για δεύτερη αυτοψία στο μαντρί

Ο ιατροδικαστής παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος για περίπου μία ώρα, συλλέγοντας στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη του εγκλήματος.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή ο ανιψιός της, σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιό της, το απόγευμα της Παρασκευής. Άρχισε να την αναζητά καθώς είχε περάσει η ώρα που συνήθως επέστρεφε στο σπίτι της, με αποτέλεσμα η οικογένειά της να ανησυχήσει.

Καβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας» – Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι μετά το φρικτό έγκλημα

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά, ο θάνατος της κτηνοτρόφου δεν αποδόθηκε σε δολοφονία, ωστόσο, μετά την ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε ότι φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις, που τις προκάλεσε ο δολοφόνος της. Ο θάνατός της, πλέον, αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση.

Καβάλα: Στο συγγενικό περιβάλλον ψάχνουν τον δολοφόνο της 68χρονης οι αστυνομικοί

Οι κάτοικοι του χωριού είναι προβληματισμένοι και συντετριμμένοι από τον βίαιο θάνατο της συγχωριανής τους.

Η 68χρονη ζούσε στο Ποδοχώρι με τον σύζυγό της. Οι συγχωριανοί της την περιγράφουν ως πολύ ήσυχη γυναίκα. Εικόνες από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη κτηνοτρόφος μεταδίδει η ΕΡΤ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ