Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι είπε για την απώλεια των κιλών και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της, την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Αμερική και την συνεργασία της με το GNTM μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι γύρισε στην Ελλάδα εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. «Επέστρεψα στην Ελλάδα για λόγους υγείας. Είχα πρόβλημα υγείας, το οποίο με ταλαιπωρούσε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας όντως. Ευτυχώς είναι όλα καλά. Χτύπα ξύλο Παναγία μου. Είναι όλα καλά. Είναι όλα τέλεια. Οπότε επέστρεψα και ήμουν στην Πάτρα. Δεν ήμουν καν στην Αθήνα. Πήγα στο σπίτι μου. Είπα ότι δεν είμαι καλά. Δεν θα καταπιεστώ άλλο. Η καριέρα είναι καριέρα. Μπορεί να κάτσει και να περιμένει. Θα διαλέξω τον εαυτό μου. Άμα τα καταφέρω», είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μάλιστα ανέφερε ότι όταν συνεργάστηκε με το ριάλιτι μοντέλο σχεδόν κανείς δεν γνώριζε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε. «Έτυχε η περίοδος που έγινε η πρόταση για το GNTM και είπα θα πάω, δεν ξέρω γιατί. Είμαι λίγο δύσκολη αλλά λέω αφού ήρθα μπορεί και να δουλέψω. Ποτέ δεν ξέρεις. Συνέβη αυτό οπότε όσο κάναμε τα γυρίσματα… κανείς δεν ήξερε ότι δεν ήμουν καλά. Δηλαδή ακόμη και όταν εγχειρίστηκα δεν ενημέρωσα, πήγα κανονικά στο γύρισμα. Συμπεριφερόμουν καλά», ανέφερε το μοντέλο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φρενίτιδα με το… μικροσκοπικό και παιχνιδιάρικο μπικίνι

Στη συνέχεια εξήγησε ότι στην αρχή του δεύτερου κύκλου του GNTM χρειάστηκε να χειρουργηθεί αλλά επέστρεψε στο πλατό 3 ημέρες μετά. Σε ερώτηση γιατί δεν αποκάλυψε το πρόβλημα της σε κανέναν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Δεν ήξερα ότι μπορώ. Έχω ένα θέμα σαν άνθρωπος. Είμαι σε αυτό που μου λένε και που έχω αποφασίσει ότι θα κάνω πολύ σταθερή».

«Είχα αρκετούς πόνους»

«Το ήξεραν μόνο δυο άτομα από την ομάδα μου και με βοηθούσαν να μεταφέρομαι και να μετακινούμαι. Είχα αρκετούς πόνους, πολλά φάρμακα. Γενικά ήταν λίγο δύσκολο. Οι αυξομειώσεις βάρους έχουν να κάνουν κυρίως με ορμονικά», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μάριος Παπαγεωργίου: «Προσπάθησαν να με σκοτώσουν τον περασμένο μήνα» καταγγέλλει η μητέρα του

Και συνέχισε: «Είχα ένα πρόβλημα το οποίου δεν με βοηθούσε στην υγεία μου. Μου δημιούργησε πολλά προβλήματα. Το αστείο μας τότε στο GNTM ήταν ότι δεν ήξεραν τι νούμερο φοράω. Ας πούμε ο στυλίστας έλεγε: Θα φέρω και small και medium και large και ό,τι είσαι σήμερα αυτό θα βάλουμε. Το διακωμωδούσαμε κιόλας. Δεν το κάναμε τραγικό».

«Κανείς δεν το ήξερε, μόνο το καμαρίνι μου ήξερε αν είμαι καλά ή όχι. Κανείς δεν το είχε αντιληφθεί. Έκανα τη δουλειά μου», σημείωσε το μοντέλο.

Επιπλέον ανέφερε ότι δεν ήθελε να βγει στην δημοσιότητα το πρόβλημα με την υγεία της. «Δεν ήθελα ούτε να ακουστεί, ούτε να εννοηθεί πράγματι. Ήθελα να έχω μια υγιή εικόνα για την τηλεόραση. Υποτίθεται ότι είμαι ένα μοντέλο που ήρθε από την Αμερική. Δεν με έφεραν εδώ για να μου λύσουν τα ψυχολογικά μου και τα προβλήματα του οργανισμού μου», εξήγησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Το γεγονός ότι δεν το είπα μου δημιουργεί τώρα πρόβλημα που είμαι καλά. Γιατί τώρα δεν είμαι όπως ήμουν. Είμαι μία άλλη. Δεν μοιάζω πια», κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ