Καλλιθέα: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντα με το Smart πριν από την φονική παράσυρση της 12χρονης – Συντετριμμένη η οικογένειά της

Σημείο καρμανιόλα καταγγέλλουν κάτοικοι της Καλλιθέας ότι είναι η διασταύρωση όπου η 12χρονη έχασε την ζωή της, μετά την παράσυρσή της από αυτοκίνητο, το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5).

Καλλιθέα: Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη

Το τραγικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της μεγαλύτερης σε ηλικία αδελφής της. Τα δύο κορίτσια είχαν ανέβει πάνω στο διάζωμα και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο λίγα μέτρα κάτω από τη διάβαση πεζών και το φανάρι της διασταύρωσης Θησέως και Σπάρτης. Ήθελαν να φτάσουν στη στάση του λεωφορείου. Το Smart δεν πρόλαβε να αποφύγει την 12χρονη, με αποτέλεσμα να την παρασύρει από την δεξιά πλευρά του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η 12χρονη εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά και έπεσε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στα τραύματά της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Τραγωδία στην Καλλιθέα: 150 μέτρα μακριά από το σπίτι της σκοτώθηκε η 12χρονη – Πώς έγινε το τροχαίο

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν βίντεο ντοκουμέντα με το μοιραίο Smart, πριν από την φονική παράσυρση του άτυχου κοριτσιού.

Σε εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ διακρίνεται το Smart να περνά δίπλα από δύο αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου. Το λαχανί όχημα φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Καλλιθέα: Πώς συνέβη η τραγωδία με την 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων

Η εκπομπή T-Live μετέδωσε άλλο βίντεο με το μοιραίο Smart. Βάση του οπτικού υλικού, όπως μεταδόθηκε, ο οδηγός φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα και να πέρασε με κόκκινο.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του MEGA, ο οδηγός δεν είχε περάσει το όχημα από ΚΤΕΟ. Επίσης, στην εκπομπή μεταδόθηκε η πληροφορία ότι τα συγκεκριμένα φανάρια ήταν χαλασμένα τις προηγούμενες ημέρες και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά.

Σημειώνεται ότι σήμερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη στον οδηγό του Smart  για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε θάνατος και για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

τροχαίο Καλλιθέα

Σημείο-καρμανιόλα, καταγγέλλουν κάτοικοι

Κάτοικοι της Καλλιθέας καταγγέλλουν ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο-καρμανιόλα.

«Πραγματικά η διασταύρωση εδώ είναι καρμανιόλα, δεν υπάρχει συγχρονισμός των φαναριών των πεζών με το κόκκινο. Στρίβουν αριστερά ενώ υπάρχει κόκκινο για τους πεζούς και στην άλλη λωρίδα υπάρχει πράσινο», ανέφερε κάτοικος της περιοχής στον τηλεοπτικό σταθμό.

Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένεια της 12χρονης – Τι δήλωσε ο πατέρας

Η οικογένεια της 12χρονης θρηνεί το μονάκριβο κορίτσι της. Μπροστά στο δυστύχημα ήταν η μεγαλύτερη αδελφή του άτυχου κοριτσιού που είδε με τα μάτια της την 12χρονη να πέφτει αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

«Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορείτε να με βοηθήσετε, δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω», είπε ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού.

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας του οδηγού

Στην εκπομπή καταγράφηκε η πρώτη αντίδραση της οικογένειας τους οδηγού, μετά το τραγικό δυστύχημα. «Το κυριότερο θέμα είναι το παιδάκι και έπειτα είναι ο (…), που ούτως ή άλλως είναι πολύ κλειστός και πολύ ευαίσθητος σαν άνθρωπος και φαίνεται ήδη ότι έχει το αίσθημα της αυτοτιμωρίας. Είναι σε άσχημη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι στον εισαγγελέα», δήλωσε το οικογενειακό περιβάλλον του 32χρονου.

Σύμφωνα με την πλευρά του 32χρονου, ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει την ανήλικη με κάθε τρόπο, ενώ ισχυρίζονται πως ο οδηγός δεν συνήθιζε να τρέχει με αυτό το αυτοκίνητο.

«Το αυτοκίνητο είναι από τα smartάκια της πρώτης γενιάς κιόλας, με τα 40 άλογα, που λέμε να είναι κανένας κάγκουρας που τρέχει και κάνει όλη μέρα τέτοια. Συνήθως δεν οδηγούσε και πέρα από τη Γλυφάδα. Έτυχε δηλαδή χθες να πάει λόγω της δουλειάς. Τι να πω; Είναι απίστευτο», αναφέρει η οικογένεια του οδηγού.

«Τι να πεις στην οικογένεια; Τι να πεις; Ό,τι και να πεις είναι περιττό. Όλοι το νιώθουμε εσωτερικά μας, δεν χρειάζεται να πούμε λόγια», είπε η οικογένεια του 32χρονου.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ