Τραγωδία στην Καλλιθέα: 150 μέτρα μακριά από το σπίτι της σκοτώθηκε η 12χρονη – Πώς έγινε το τροχαίο

Ανείπωτη τραγωδία στην Καλλιθέα, με ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών να χάνει τη ζωή του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο.

Όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι, γύρω στις 14:30 στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης. Το άτυχο κορίτσι προσπάθησε να διασχίσει την Θησέως, όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές την χτύπησε.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η 12χρονη εξφεντονίστηκε πολλά μέτρα μακριά και έπεσε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι μαζί με το κορίτσι βρισκόταν μία κυρία, αλλά είναι άγνωστο αν ήταν η μητέρα του ή κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο, ενώ όσοι βρίσκονταν στο περιστατικό, επιχείρησαν να την κρατήσουν μακριά.

Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού ήταν πολύ σοβαρή από την πρώτη στιγμή, καθώς δεν είχε τις αισθήσεις της. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί επί μία ώρα, τελικά η 12χρονη δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι γονείς της 12χρονης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τραγικό δυστύχημα έγινε μόλις 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του ανήλικου κοριτσιού.

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Το εμπλεκόμενο όχημα, λόγω της σύγκρουσης «σφηνώθηκε» στην πόρτα του κτιρίου του Οίκου Τυφλών και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού. Ο 32χρονος οδηγός συνελήφθη και υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις για να διαλευκανθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ