Καλλιθέα: Το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια έγινε… συνήθεια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Δεν έχουν τέλος οι διαμαρτυρίες κατοίκων για παράνομα παρκαρίσματα στα πεζοδρόμια. Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε φωτογραφίες αυτή τη φορά από την Καλλιθέα, όπου κι εκεί το φαινόμενο είναι πλέον συνηθισμένο.

Περιστέρι: Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας… Δικάβαλο σε μηχανή με σκύλο συνοδηγό – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπως φαίνεται οι οδηγοί σαν… κύριοι στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους πάνω σε πεζοδρόμια και έφυγαν για να κάνουν τις δουλειές τους.

Καλλιθέα- πάρκινγκ

Πάρκαρε το αμάξι στο πεζοδρόμιο κι έφυγε – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μάλιστα όπως δείχνουν οι εικόνες, το πράσινο αυτοκίνητο έχει «καβαλήσει» ολόκληρο το πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Ηρακλέους και Χαροκόπου, κλείνοντας και την ειδική διαδρομή που «οδηγεί» τους συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης.

 

Ταύρος: Το πεζοδρόμιο ένα ατελείωτο πάρκινγκ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Στην οδό Σαπφούς το μαύρο αυτοκίνητο είναι το μισό στον δρόμο και το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο, εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών.

Καλλιθέα- πάρκινγκ

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ