Περιστέρι: Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας… Δικάβαλο σε μηχανή με σκύλο συνοδηγό – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας… Στο Περιστέρι οδηγός μηχανής αποφάσισε να πάρει μαζί του και τον σκύλο του και να τον κάνει «τσάρκα» στους δρόμους της περιοχής. Ένα «δικάβαλο» ομολογουμένως πρωτότυπο, αλλά άκρως επικίνδυνο.

Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στην Πανεπιστημίου – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, ο σκύλος είναι καμαρωτός επάνω στη σέλα της μηχανής και ο οδηγός «ανενόχλητος» κινείται σε κεντρικό δρόμο.

Πάρκαρε το αμάξι στο πεζοδρόμιο κι έφυγε – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μόνο που δεν σκέφτηκε ότι αν φύγει ο σκύλος μπορεί να προκαλέσει ατύχημα ή και να τραυματιστεί και το ίδιο το ζώο.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ