Κακοκαιρία: “Κόλαση” στους δρόμους της Αθήνας – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Κηφισό, πού έχει μποτιλιάρισμα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Η κακοκαιρία «χτυπά» αυτή την ώρα την Αττική και ήδη βρέχει καταρρακτωδώς στο κέντρο της Αθήνας. Στην Αθήνα επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, με πολλά από τα φανάρια να μην λειτουργούν εδώ. Σύμφωνα με αναγνώστη του enikos.gr, εκτός λειτουργίας είναι σχεδόν όλα φανάρια στην Ιπποκράτους και την Ακαδημίας.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών, στο ύψος της συμβολής της με την Λ. Κηφισού, στο ρεύμα προς Αθήνα. Πλέον, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λ. Κηφισού, που είχε διακοπεί νωρίτερα στη συμβολή της με την Λ. Αχαρνών, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω συσσώρευσης υδάτων. 

Σύμφωνα με την Τροχαία πολύ αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη λεωφόρο Μεσογείων προς Αγία Παρασκευή, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στον Κηφισό με μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μάλιστα, νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο στο ρεύμα προς Λαμία.

Δείτε ΕΔΩ που έχει κίνηση

Πάνω από 40 κλήσεις στην Πυροσβεστική – Πλημμύρισαν δρόμοι στο Μενίδι

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε περιοχές της Αττικής, το μεσημέρι της Παρασκευής, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ έχουν καταγραφεί και οι πρώτες κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια καταστήματα και σπίτια, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και τα δυτικά.

Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 40 κλήσεις για άντληση υδάτων στο κέντρο της Αθήνας, τη Φυλή, τους Αγίους Αναργύρους, τη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, το Καματερό, το Περιστέρι αλλά και το Μενίδι.

Μία εικόνα από την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο Μενίδι, δίνουν τα βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr. Το μπουρίνι είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με μεγάλες δυσκολίες. Οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι για τους πεζούς. Έως αυτή την ώρα, έχουν γίνει τρεις κλήσεις στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια στην περιοχή.

Δείτε τις εικόνες:

“Ποτάμι” η Δεκελείας

Στις Αχαρνές, η λεωφόρος Δεκελείας έχει μετατραπεί σε ποτάμι. Ο δρόμος έχει πλημμυρίσει και είναι απροσπέλαστος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί τρεις κλήσεις από την περιοχή προκειμένου να παρέμβει.

Δείτε φωτογραφίες από την κακοκαιρία

ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη από το δυνατό μπουρίνι στην Αττική

Βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από τη Λεωφόρος Αθήνων προς Κόρινθο καταγράφει το χάος που επικρατεί στον δρόμο, καθώς είναι αυξημένη η κυκλοφοριακή κίνηση, ενώ ήδη η σφοδρή βροχόπτωση έχει προκαλέσει πλημμύρα στον δρόμο.

Έκτακτο δελτίο

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, από σήμερα Παρασκευή (11-06-2021) το μεσημέρι και αύριο Σάββατο (12-06-2021) σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

1. Σήμερα Παρασκευή (11-06-2021) από το μεσημέρι κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων αναμένεται τις βραδινές ώρες.

2. Αύριο Σάββατο (12-06-2021), κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ