Kακοκαιρία Daniel – Κρήτη: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Δήμου Φαιστού – ΦΩΤΟ

Η κακοκαιρία Daniel που ήδη έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές σε αρκετές περιοχές της χώρας αφήνοντας μάλιστα πίσω έναν νεκρό κι έναν αγνοούμενο πλήττει και την Κρήτη.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, προβλήματα παρουσιάζονται και στην Κρήτη την ώρα που τα φαινόμενα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε Μαγνησία, Λάρισα και Σκιάθο.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, επί δύο ώρες έπεσαν τεράστιοι όγκοι νερού στις περιοχές Καραβοβρύση, Χρυσόστομος, Πλατιά Περάματα με αποτέλεσμα να κλείσει το οδικό δίκτυο.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Χρυσόστομου Γιώργος Παπαδάκης νωρίτερα απεύθυνε έκκληση προς τον δήμο, προκειμένου να μεταβούν στο σημείο μηχανήματα, καθώς, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και οι δρόμοι «χάνονται» εξαιτίας τεράστιου όγκου λάσπης και υλικών που παρασύρονται. Μάλιστα επισημαίνει πως το οδόστρωμα σε κάποια σημεία είναι κούφιο, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, «υπάρχουν μικρές καταστροφές στον δρόμο που συνδέει τα παράλια, ωστόσο μηχάνημα προσπαθεί να καθαρίσει τους δρόμους από τα μπάζα, ώστε άμεσα να δοθούν στην κυκλοφορία οι δρόμοι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ