Κακοκαιρία Daniel: Σοβαρές ζημιές στα παράλια της Λάρισας – Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και καταστήματα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σημαντικές ζημιές άφησε πίσω της το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη Λάρισα. Αυτή την ώρα, τα καιρικά φαινόμενα φαίνεται ότι βρίσκονται σε ύφεση, ωστόσο, υπάρχει ανησυχία καθώς προβλέπεται νέα ένταση των βροχοπτώσεων τις βραδινές ώρες.

Στα παράλια της Αγιάς Λάρισας οι κάτοικοι βιώνουν δύσκολες ώρες, καθώς δρόμοι, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν από τις ισχυρές καταιγίδες. Η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να φουσκώσουν ρέματα και χείμαρροι, να πλημμυρίσουν δρόμοι, κατοικίες και επιχειρήσεις στο παραλιακό μέτωπο, σε Αγιόκαμπο, Βελίκα, Σωτηρίτσα, Κουτσουπιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε συνεργασία με μηχανήματα του Δήμου Αγιάς έγιναν απεγκλωβισμοί κατοίκων και παραθεριστών στα παράλια. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην παραλιακή ζώνη της Λάρισας έγιναν 70 κλήσεις έως τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, ενώ πραγματοποιήθηκαν 12 αντλήσεις υδάτων.

Η θερμοκρασία στην περιοχή έκανε «βουτιά» πάνω από 15 βαθμούς Κελσίου μέσα σε ένα 24ωρο, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 17 βαθμούς από χθες το βράδυ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ