Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς για τον βιασμό και την βιντεοσκόπηση του 27χρονου

Στη σύλληψη ακόμη δύο ατόμων προχώρησαν οι Αρχές σήμερα (05/09) το πρωί για τον ομαδικό βιασμό 27χρονου Σομαλού στο Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για τους δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής που αναζητούνταν και για τους οποίους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, έπειτα από ελέγχους οι δύο άνδρες – 26 και 29 ετών – σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (04/09) τον δρόμο για την φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας σε ακόμη δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν ομαδικά τον 27χρονο. Ένας 30χρονος κι ένας 21χρονος οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή και κατά την απολογία τους αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες.

Σημειώνεται πως ανακριτής και εισαγγελέας όμως φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά τους με αποτέλεσμα να κρίνουν την άμεση προφυλάκισή τους.

Η καταγγελία περί βιασμού και βιντεοσκόπησης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος με καταγωγή από τη Σομαλία κατήγγειλε πως στις 24 Αυγούστου είχε επισκεφτεί ένα σπίτι δύο Πακιστανών ηλικίας 30 και 21 χρόνων στην Αμμουδάρα.  Ηρακλείου.

Εκεί στο σπίτι βρίσκονταν δύο ακόμα Πακιστανοί ηλικίας 26 και 29 χρόνων. Όπως αναφέρει στην καταγγελία του και οι τέσσερις – παρά την θέλησή του – προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ενώ τον βίασαν και οι τέσσερις.

Μάλιστα, η πράξη αυτή φαίνεται να βιντεοσκοπήθηκε από τους παριστάμενους.

Ο ίδιος, μην μπορώντας να αντέξει όλα αυτά τα εφιαλτικά που έζησε στο συγκεκριμένο σπίτι, πήγε στην αστυνομία και το κατήγγειλε.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι των δύο Πακιστανών όπου βρήκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και ναρκωτικά χάπια και τους συνέλαβε.

Οι άλλοι δύο, που ήταν επισκέπτες στο σπίτι, εξαιτίας του ότι έχει παρέλθει το αυτόφωρο δεν συνελήφθησαν ωστόσο σε βάρος του εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης με τις αρχές να τους εντοπίζουν και να τους συλλαμβάνουν το πρωί της 5ης Σεπτεμβρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ