Κρήτη: Στη φυλακή δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και την βιντεοσκόπηση του 27χρονου

Τον δρόμο για την φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στους δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν ομαδικά έναν 27χρονο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ηράκλειο: Φρικιαστική καταγγελία 27χρονου για βιασμό από τέσσερις άνδρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 30χρονος και 21χρονος οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή και κατά την απολογία τους αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες. Ανακριτής και εισαγγελέας, όμως, φαίνεται ότι δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά τους με αποτέλεσμα να αποφασίσουν την άμεση προφυλάκισή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένονται εντάλματα σύλληψης για τους δύο Πακιστανούς (26χρονος και 29χρονος), οι οποίοι, επίσης, φέρονται να συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό σε βάρος του 27χρονου.

Η καταγγελία για βιασμό και βιντεοσκόπηση

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος, με καταγωγή από τη Σομαλία, κατήγγειλε ότι στις 24 Αυγούστου είχε επισκεφτεί ένα σπίτι δύο Πακιστανών (του 21χρονου και του 30χρονου) στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Στο σπίτι βρίσκονταν και οι δύο άλλοι Πακιστανοί, που αναζητούνται. Όπως αναφέρει στην καταγγελία του και οι τέσσερις – παρά την θέλησή του – προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, ενώ τον βίασαν. Μάλιστα, η πράξη αυτή φαίνεται να βιντεοσκοπήθηκε από τους παριστάμενους.

Ο ίδιος, μην μπορώντας να αντέξει όλα αυτά τα εφιαλτικά που έζησε στο συγκεκριμένο σπίτι, πήγε στην αστυνομία και έκανε την σχετική καταγγελία. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι των δύο Πακιστανών, όπου βρήκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και ναρκωτικά χάπια. Στη συνέχεια, τους συνέλαβαν. Οι άλλοι δύο, που ήταν επισκέπτες στο σπίτι, εξαιτίας του ότι έχει παρέλθει το αυτόφωρο δεν συνελήφθησαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ