Ηράκλειο: Στη φυλακή η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό

Προφυλακιστέα μετά την απολογία της η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο στο Ηράκλειο.

Στη φυλακή οδηγείται η 38χρονη για την επίθεση με το καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της στο Ηράκλειο, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, η 38χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και πλέον παίρνει τον δρόμο για τις γυναικείες φυλακές.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 29 Οκτωβρίου, η 38χρονη μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στο γραφείο της γ’ Ανακρίτριας Ηρακλείου. Το ίδιο είχε γίνει και την περασμένη Τετάρτη (26/10) όταν ο Εισαγγελέας της είχε ασκήσει ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μετά την απολογία της, φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων.

Δείτε το βίντεο του cretalive

https://www.youtube.com/watch?v=tCtuBFZQu9I&feature=emb_title

Σημειώνεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, τον θώρακα και τον λαιμό, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.

Κόσμος έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου

Έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος.

Η 38χρονη παραδόθηκε στις Αρχές την Τρίτη (25 Οκτωβρίου), δηλαδή τρεις ημέρες μετά το συμβάν, και μία μέρα μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης. Συνοδευόταν από τον δικηγόρο της κ. Απόστολο Λύτρα.

Μάλιστα, η παράδοσή της έγινε σε προκαθορισμένο μέρος έπειτα από συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία και οδηγήθηκε με τα αστυνομικά τζιπ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretalive, ο φάκελος της υπόθεσης δεν κλείνει. Η έρευνα θα συνεχιστεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν συνεργοί και ποιοι είναι αυτοί.

Υπενθυμίζεται ότι όταν είχε ερωτηθεί από τον Εισαγγελέα «για ποιον λόγο κρυβόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα» εκείνη είχε απαντήσει : «κρυβόμουν γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση, ήμουν και είμαι σε σοκ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ