Παρέλαση στο Καπανδρίτι: Χωρίς ράμπα το βάθρο των επισήμων – «Νιώθω διαφορετικός» λέει δημοτικός σύμβουλος με αναπηρία

Δημοτικός σύμβουλος στο Καπανδρίτι που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, δεν μπορούσε να ανέβει στο βάθρο που είχε στηθεί για την παρέλαση.

Εκτός βάθρου επισήμων βρέθηκε δημοτικός σύμβουλος με αναπηρία, στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο Καπανδρίτι, για την 28η Οκτωβρίου. Κι αυτό, γιατί όπως λέει ο ίδιος, δεν είχαν προνοήσει να υπάρχει ράμπα για να ανέβει με το αναπηρικό καροτσάκι.

Ο δημοτικός σύμβουλος Φώτης Χρυσούλας αναφέρει ότι το ζήτημα είχε τεθεί και πέρυσι, όμως τίποτα δεν άλλαξε και γι’ αυτό αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το θέμα.

Η ανάρτηση του Φώτη Χρύσουλα για την παρέλαση στο Καπανδρίτι: 

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28 Οκτωβρίου του Καπανδριτίου. Μας έκαναν όλους περήφανους, αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Κύριο Μιχάλη Ντάση που για ακόμη μια φορά χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες. Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός.

Παράλληλα όμως, θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτίου που με έκαναν να νιώσω καλύτερα χωρίς διαχωρισμούς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ