Γιάννης Μάρκου: «Τον μαχαίρωσε σε κλάσματα του δευτερολέπτου» – Συγκλονίζει ο φίλος του επιχειρηματία που ήταν μαζί του τη στιγμή της επίθεσης

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι σε καντίνα στη Νέα Ερυθραία.

Φίλος του θύματος που ήταν μαζί του τη στιγμή της επίθεσης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και περιέγραψε πως όλα έγιναν για ασήμαντη αφορμή και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά και μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρξε κάποια λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή θεωρήσαμε πως ήταν κάτι φυσιολογικό. Στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο. Βγήκαν έξω από το μαγαζί και έφτασαν στο σημείο κοντά στο δρόμο και εκεί ούτε που το καταλάβαμε, ξεκίνησε όλο αυτό. Καταλάβαμε, όταν είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου όλο αυτό» ανέφερε ο φίλος του επιχειρηματία περιγράφοντας πως έμειναν όλοι άναυδοι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης κουβαλούσε πάνω του το μαχαίρι. «Αυτό έγινε μέσα σε τρία δευτερόλεπτα και πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν. Απ’ ότι καταλαβαίνουμε όλοι δεν το έκανε πρώτη φορά γιατί το έκανε με μεγάλη άνεση και άνευ λόγου» σημείωσε ο ίδιος. Είχε μεγάλη αιμορραγία» τόνισε ο φίλος του και αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης».

Όσο για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μάρκου, ο επιχειρηματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο εδώ και ώρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ