Παλαιό Φάληρο: Πολύ κοντά στη σύλληψη του «βιαστή με το τατουάζ» οι Αρχές – Τα νέα βίντεο και οι έρευνες

Στα ίχνη του άνδρα που καταγγέλλεται για την απόπειρα βιασμού μίας 24χρονης, αλλά και τον βιασμό μίας 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο βρίσκονται οι Αρχές.

Πολύ κοντά στη σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ που έχει σκορπίσει τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο είναι οι αστυνομικοί. Πλέον όλα δείχνουν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που καταγγέλλεται ότι βίασε μία 34χρονη γυναίκα και ότι αποπειράθηκε να επιτεθεί σε άλλη μία, 24 ετών, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Ο δράστης έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες στην περιοχή γύρω από το σημείο όπου έγιναν οι δύο επιθέσεις. Στα ηλεκτρονικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει ανάλυση του υλικού και έχει απομονωθεί το πρόσωπο του βιαστή.  Έτσι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους πολύ καθαρές εικόνες του δράστη κι αυτό βοηθά πολύ στον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Σημειώνεται ότι για να συλληφθεί θα πρέπει να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Στην ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι ο δράστης γνώριζε καλά την περιοχή, ενώ το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε μέσο για την διαφυγή του, έχει οδηγήσει τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι μπορεί να διαμένει εκεί κοντά. Ωστόσο οι έρευνες δεν περιορίζονται στο Λεκανοπέδιο, καθώς, επειδή έχει πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα, πιθανότατα ο δράστης να έχει φύγει από την Αττική.

Όπως έγραψε και την Παρασκευή το enikos.gr, στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών υπάρχει αισιοδοξία και εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Το DNA θα «δέσει» την υπόθεση

Καθοριστικό στοιχείο για την ταυτοποίηση του δράστη θα αποτελέσουν τα ίχνη DNA που άφησε πίσω του. Όταν εντοπιστεί, το DNA του θα συγκριθεί με τα ίχνη του γενετικού υλικού που βρέθηκαν στην γυναίκα, η οποία έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, αλλά και με τα ευρήματα στο αυτοκίνητο της γυναίκας που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού.

Αυτό θα «δέσει» την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών θα καλέσουν τις δύο γυναίκες για να τον αναγνωρίσουν.

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε 24χρονη

Στο βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, φαίνεται ο αδίστακτος βιαστής, ο οποίος αφού σιγουρεύεται ότι δεν υπάρχει κανείς τριγύρω του, μπαίνει από την πίσω πόρτα στο αυτοκίνητο της 24χρονης με το μαχαίρι στα χέρια.

Οκτώ λεπτά πριν τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, η 24χρονη οδηγός έχει μόλις σταματήσει στο κόκκινο φανάρι. Κρυμμένος στη γωνιά, μέσα στο σκοτάδι, πίσω από τους θάμνους βρίσκεται ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί χέρι. Ελέγχει την περιοχή και ετοιμάζεται να επιτεθεί στο ανυποψίαστο θύμα του.

Μόλις βεβαιώνεται ότι κανένα άλλο όχημα δεν είναι στο σημείο, πλησιάζει το μικρό αυτοκίνητο. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ανοίγει με το αριστερό του χέρι την πόρτα που βρίσκεται πίσω από τη θέση του οδηγού. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μπαίνει στην καμπίνα επιβατών και κάθεται ακριβώς πίσω από την 24χρονη.

«Στις τρεις τα ξημερώματα, ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου, σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς τη λεωφόρο Αμφιθέας. Εκείνη την στιγμή χωρίς να το καταλάβω, ένας άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού. Με έπιασε από τον γιακά και μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά», είπε η 24χρονη στους αστυνομικούς.

Δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά την εισβολή του μέσα στο όχημα, ο «βιαστής με το τατουάζ» απειλεί με μαχαίρι την 24χρονη οδηγό. Την αναγκάζει να ξεκινήσει το όχημα, ενώ εκείνη τον εκλιπαρεί να την αφήσει. Η 24χρονη τρομοκρατημένη ξεκινά, με τον «βιαστή με το τατουάζ» να την καθοδηγεί με κατεύθυνση ένα οικόπεδο σε κοντινή απόσταση.

Η κατάθεση της 24χρονης που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

«Τον ρώτησα τι ήθελε και του ζητούσα να βγει από το αυτοκίνητο. Εκείνος όμως δεν το έκανε και άρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου. Μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ γιατί αλλιώς θα με μαχαιρώσει. Μου είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο» ανέφερε η 24χρονη.

Η οδηγός, παρά το γεγονός ότι ο βιαστής την απειλούσε με το μαχαίρι, είχε την ψυχραιμία και το θάρρος να αντιδράσει και τελικά να καταφέρει να σωθεί από τον επικίνδυνο άνδρα. Σταμάτησε έξω από μια καφετέρια, με τον επίδοξο βιαστή να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται μέσα στο σκοτάδι.

«Του είπα ότι δεν πρόκειται να στρίψω και με έπιασε από τον λαιμό. Εγώ τότε άρχισα να κορνάρω. Εκείνος μου είπε να σταματήσω και να ξεκινήσω να οδηγώ. Βγήκα στην Αμφιθέας, ανέπτυξα ταχύτητα και έφτασα στην καφετέρια. Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι με είδαν και ήρθαν προς τα εμένα. Εκείνος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει» περιέγραψε η 24χρονη.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Τρομοκρατημένη η 34χρονη

Η 34χρονη από την πλευρά της δήλωσε στο MEGA πως ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και πως φοβάται για τη ζωή της.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα και να μην επιχειρήσει ξανά να κάνει κάτι αντίστοιχο σε άλλη γυναίκα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς με είχε απειλήσει να μη μιλήσω στις αρχές», είπε η 34χρονη.

Ο δράστης ήταν αποφασισμένος για όλα λέει η 34χρονη. «Τη στιγμή που με πλησίασε ήμουν μόνη μου. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ. Ήταν μεθυσμένος. Moυ έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και με απείλησε ότι θα με σφάξει εάν δεν τον ακολουθήσω. Φοβήθηκα πολύ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ