Ηράκλειο: Νταής οδηγός έδειρε δύο μαθητές επειδή τού έκαναν παρατήρηση – Στο νοσοκομείο ένας 17χρονος

Ένα εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Ηράκλειο Κρήτης με πρωταγωνιστές έναν «νταή» οδηγό και δύο μαθητές Λυκείου.

Σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου οδηγός που δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών ως όφειλε, έδειρε δύο μαθητές όταν εκείνοι τού έκαναν παρατήρηση. Το ένα από τα δύο παιδιά φέρει σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και αυχένα και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και υποβάλλεται σε μία σειρά από εξετάσεις.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν συγγενείς των δύο παιδιών στην ιστοσελίδα, cretapost, τα δύο αγόρια ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα επιχείρησαν να περάσουν κεντρική λεωφόρο για να πάνε στο σχολείο τους από τη διάβαση πεζών.

ξυλοδαρμός μαθητή στο Ηράκλειο

Ο οδηγός όμως του οχήματος δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αγόρια, να του κάνει παρατήρηση, λέγοντας του «Πού πας; Διάβαση…»

Ο οδηγός, τράβηξε χειρόφρενο και χωρίς να πει τίποτα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έδωσε μία μπουνιά στο 17χρονο αγόρι ρίχνοντας το στο οδόστρωμα ενώ επιτέθηκε με σπρωξιές και στον 16χρονο φίλο του.

Διερχόμενοι οδηγοί επιτέθηκαν στον νταή οδηγό ενώ κάλεσαν την Αστυνομία.

ξυλοδαρμός μαθητή στο Ηράκλειο

Άνδρες της Άμεσης Δράσης μέσα σε λίγα λεπτά, είχαν περάσει χειροπέδες στον 20χρονο οδηγό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 17χρονος μαθητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ