Ο Χάρης Ρώμας για τον θάνατο του Ηλία Ζερβού: Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και συγκίνηση

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του Ηλία Ζερβού σε ηλικία 65 ετών. Ο Χάρης Ρώμας μίλησε με συγκίνηση για τον συνάδελφό του τον οποίο, όπως είπε «θα τον θυμόμαστε με αγάπη».

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στην ΕΡΤ1 ότι «με τον Ηλία δεν ήμασταν στενοί φίλοι, ήμασταν όμως αγαπημένοι συνεργάτες. Κάθε φορά που δουλεύαμε μαζί υπήρχε μεγάλος αλληλοσεβασμός και αγάπη, απλά η ζωή τα φέρνει έτσι κι όταν έχεις πολλά πράγματα και κάνεις πάρα πολλές δουλειές, δεν μπορείς να έχεις μια συχνή επικοινωνία».

Ο ίδιος εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του «γιατί χάθηκε πολύ νέος και είχε να προσφέρει ακόμα πολλά» όπως είπε.

Ο Χάρης Ρώμας τόνισε ακόμη ότι «ήταν ένας θαυμάσιος, στέρεος ηθοποιός. Μπορεί να μην έπαιξε πρωταγωνιστικούς ρόλους κατά βάση αλλά τους δεύτερους ρόλους που έκανε, τους χαρακτήρισε και τους έκανε σημαντικούς γιατί ήταν ένας ηθοποιός με ικανότητες μεγάλες.

Αυτοί που συνεργαστήκαμε και τον γνωρίσαμε θα τον θυμόμαστε με αγάπη και συγκίνηση. Αυτό έχει σημασία και αυτό μένει πίσω».

Πρόσθεσε δε, ότι «ήταν ένας ηθοποιός που αγαπούσε και σεβόταν τη δουλειά. Μιας και την τελευταίο καιρό η λέξη ήθος είναι «ευάλωτη», ο Ηλίας κρατούσε ψηλά τη σημαία της ηθικής. Ήταν βαθιά ηθικό άτομο».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ