Ίος: «Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου μαθητή από την Ιρλανδία

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του Andrew O’Donnell, ενός εκ των δύο Ιρλανδών μαθητών που έχασαν την ζωή τους σε διάστημα μόλις 24 ωρών στο νησί της Ίου αυτό το Σαββατοκύριακο. «Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι» είπε ο πατέρας του 18χρονου, που έχει βυθιστεί στη θλίψη για την απώλεια του γιου του.

Ίος: Εξετάζεται αν οι Ιρλανδοί μαθητές κατανάλωσαν νοθευμένα ποτά – «Διερευνούμε και εγκληματική αμέλεια»

Οι 18χρονοι βρίσκονταν για διακοπές στην Ελλάδα μετά τις εξετάσεις που έδωσαν και γιόρταζαν το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής τους με δεκάδες συμμαθητές από το κολέγιο St Michael του Δουβλίνου, όταν σημειώθηκε τραγωδία.

Ο Andrew πιστεύεται ότι έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, ενώ περπατούσε κατά μήκος ορισμένων απότομων βράχων με κατεύθυνση το ξενοδοχείο του, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έπειτα από μια βραδινή έξοδο στη χώρα, την πρωτεύουσα της Ίου.

Ίος: Θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο των δύο φίλων – Και αστυνομικοί από Ιρλανδία στο νησί

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε το πρωί της Κυριακής και η είδηση ​​του θανάτου του αργότερα εκείνη την ημέρα έκανε τον φίλο του Max Wall να καταρρεύσει από σοκ. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων.

Στενός οικογενειακός φίλος δήλωσε στην MailOnline ότι ο πατέρας του Andrew, Gavin, είναι συγκλονισμένος. «Ο Gavin περιέγραψε τον Andrew ως το “αγαπημένο του αγόρι” σε ένα μήνυμα που μου έστειλε. Ο Gavin είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος, όπως και όλη η οικογένειά του. Ο παππούς του Andrew, Joe, είναι γιατρός και είναι και οι δύο πολύ περήφανοι για τον Andrew, ο οποίος βρισκόταν στην ακμή της ζωής του. Αυτή είναι μια τόσο καταστροφική τραγωδίαΕίναι τόσο μεγάλο σοκ. Είναι απλά ανεξήγητο. Αυτός και ο Max ήταν τόσο νέοι. Απλώς δεν ξέρουμε γιατί συνέβη αυτό. Όλοι θρηνούμε και για τις δύο οικογένειες», ανέφερε ο στενός οικογενειακός φίλος.

Ίος: Φεύγουν οι Ιρλανδοί μετά την τραγωδία με τον θάνατο των δύο μαθητών – Στον Πειραιά η νεκροψία

Οι γονείς του O’Donnell και του Wall ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να μεταφέρουν τις σορούς των παιδιών τους πίσω στην πατρίδα τους.

Εξετάζεται αν οι Ιρλανδοί μαθητές κατανάλωσαν νοθευμένα ποτά – «Διερευνούμε και εγκληματική αμέλεια»

Οι Έλληνες αστυνομικοί διερευνούν το ενδεχόμενο οι δύο νεαροί Ιρλανδοί, που έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα μόλις 24 ωρών στην Ίο αυτό το Σαββατοκύριακο, να είχαν καταναλώσει ποτά «μπόμπες», σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail.

«Ενώ τα τραύματα στον λαιμό και το κεφάλι του υποδηλώνουν με την πρώτη ματιά ότι ξέφυγε από την πορεία του, σκόνταψε και έπεσε, διερευνούμε και εγκληματική αμέλεια», είπε στη MailOnline η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου. «Τα ποτά που κατανάλωναν αυτός και οι συμμαθητές του μπορεί να είχαν νοθευτεί, οδηγώντας τον στην κατάσταση που βρισκόταν όταν έφυγε από το μπαρ νωρίς το Σάββατο για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του», πρόσθεσε.

«Ο Wall είχε καρδιακή πάθηση και χειρουργήθηκε πρόσφατα», είπε η Δημογλίδου. «Αλλά μένει να δούμε αν κάποιο είδος ουσίας μπορεί να συνέβαλε και στους δύο ξαφνικούς θανάτους». Η Δημογλίδου πρόσθεσε ότι η νεκροψία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο λιμάνι του Πειραιά θα ήταν «κομβική» για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου του Andrew O’Donnell και του Max Wall.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ