Ηλιούπολη: «Πήγαινε τις μαθήτριες στο σπίτι με το μηχανάκι, τον έχω διαγράψει» – Τι αποκάλυψε στο enikos.gr συνάδελφος του προπονητή

Για τον 44χρονο προπονητή Τάε Κβον Ντο που φέρεται να βίαζε ανήλικες αθλήτριες στο γυμναστήριο και το σπίτι του στην Ηλιούπολη μίλησε στο enikos.gr ο συνάδελφος του κατηγορούμενου Ιωάννης Χιωτάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι «τον είχα δει τουλάχιστον 20 φορές να πηγαίνει μαθήτριες στο σπίτι τους».

Ηλιούπολη: Εδώ παρέσυρε τα κορίτσια ο προπονητής – Είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια… σε σπίτι

Υπενθυμίζεται ότι στον 44χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος αδικημάτων. Ο κ. Χιωτάκης μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε ότι γνωρίζει τον κατηγορούμενο εδώ και 30 χρόνια, «τον θεωρούσα φίλο μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Τον γνώρισα όταν ήταν 13 ετών, τότε που ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα στο Τάε Κβον Ντο» προσθέτει.

Ηλιούπολη: «Θα δω τα μάτια του και θα καταλάβω ότι το έκανε» – Τι λέει η αδελφή του προπονητή Τάε Κβον Ντο

Ο κ. Χιωτάκης επεσήμανε ότι πριν 15 χρόνια ο 44χρονος κατηγορούμενος άνοιξε την δική του σχολή και τον είχε εξυπηρετήσει μια φορά μάλιστα χωρίς να του πάρει χρήματα.

«Πρότεινα να συνεχίσουν τις προπονήσεις του κάποιοι μαθητές μου στην δική του σχολή, επειδή αντιμετώπιζα προβλήματα με το δικό μου γυμναστήριο».

Ηλιούπολη: «Θα αυτοκτονήσω» απειλούσε ο προπονητής για να σιωπούν τα κορίτσια – Έτσι αποκαλύφθηκε η δράση του

«Δεν υπάρχει για εμένα αυτό το άτομο»

Ο κ. Χιωτάκης αποκάλυψε, ακόμη, στο enikos.gr ότι είχε δει ανήλικες αθλήτριες να ανεβαίνουν πάνω στο μηχανάκι του μετά τις προπονήσεις.

«Μου φάνηκαν ύποπτες αυτές οι κινήσεις αλλά δεν περίμενα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο», υπογράμμισε ο προπονητής και στην συνέχεια σχολίασε «μετά τις προπονήσεις είχα δει τουλάχιστον 20 φορές μαθήτριες να ανεβαίνουν πάνω στο μηχανάκι του και να τις πηγαίνει στο σπίτι».

«Στόχος μου είναι να προστατέψω τον χώρο, είναι χρέος όλων μας. Το τάε Κβον Ντο είναι και πρέπει να είναι μία υγιής οικογένεια δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους χαρακτήρες στο άθλημα», τόνισε ο προπονητής Ιωάννης Χιωτάκης.

«Έχουμε ματώσει κι έχουμε αφιερώσει την ζωή μας στο άθλημα. Ως προπονητές στόχος μας είναι να πλάθουμε και διαμορφώνουμε χαρακτήρες».

«Είμαι Θυμωμένος και το παίρνω προσωπικά, έχω παιδιά κι εγγόνια. Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις την απογοήτευσή μου», τόνισε.

«Τον έχω ήδη διαγράψει δεν υπάρχει για εμένα αυτό το άτομο», δήλωσε καταληκτικά ο κ. Χιωτάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ