Ηλιούπολη: «Θα δω τα μάτια του και θα καταλάβω ότι το έκανε» – Τι λέει η αδελφή του προπονητή Τάε Κβον Ντο

Δημόσια μίλησε η αδελφή του προπονητή Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες στην Ηλιούπολη, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «αντιμετωπίζω την κατάσταση ρεαλιστικά, όποιο κόστος μπορεί να έχει. Έχουμε ”πέσει από τα σύννεφα”, είμαστε συγκλονισμένοι».

Ηλιούπολη: «Θα αυτοκτονήσω» απειλούσε ο προπονητής για να σιωπούν τα κορίτσια – Έτσι αποκαλύφθηκε η δράση του

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη για τον αδελφό της, ταυτόχρονα ισχυρίστηκε ότι εκείνος αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα ερωτικής φύσης, ενώ ανέφερε πως ο 44χρονος αγαπούσε τα παιδιά.

«Θα δω τα μάτια του και θα καταλάβω αν το έκανε»

«Αντιμετωπίζω την κατάσταση ρεαλιστικά, όποιο κόστος μπορεί να έχει. Έχουμε “πέσει από τα σύννεφα” , εάν αποδειχθεί αυτό, είμαστε συγκλονισμένοι, τραυλίζουμε όλοι…»

Ηλιούπολη: Ποινική δίωξη στον προπονητή Τάε Κβον Ντο για βιασμό κατά συρροή

«Εγώ μία που θα δω τα μάτια του και μία που θα καταλάβω αν τα έχει κάνει. Μετά ας κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω όποιον πει κάτι κακό για εμένα και τη μητέρα μου αν έχει κάνει όλα αυτά ο αδελφός μου. Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια, με ποιότητα και ήθος. Με αγάπη και αφοσίωση έχουμε μεγαλώσει», τόνισε μεταξύ άλλων .

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του. Έχουν ένα παιδάκι, ένα αγοράκι 7 ετών. Εκείνη έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο».

Ηλιούπολη: «Να φύγουν τα ανθρωπόμορφα τέρατα» – Ξεσπά ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο

«Θυσίασε τη ζωή του γι’ αυτό το άθλημα»

«Ο Α. ξεκίνησε από 5 ετών να κάνει αυτό το άθλημα – από εκεί και πέρα άνοιξε τη σχολή του το 2004 – ήμουν και εγώ αθλήτρια, κάναμε και οι δύο πρωταθλητισμό».

«Είχε μπει και στην εθνική ομάδα. Άνοιξε τη σχολή του και θυσίασε τη ζωή του γι’ αυτό το άθλημα επειδή αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήθελε να προσφέρει», επεσήμανε η αδερφή του.

«Πολλά παιδιά έφευγαν από άλλες σχολές και πήγαιναν σε αυτόν. Προσέφερε στα παιδιά, ασχολούνταν μαζί τους. Τα παιδιά τον αγαπούσαν, αν και ήταν αυστηρός», ανέφερε μεταξύ άλλων η αδερφή του προπονητή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ