Ηλιούπολη: Εδώ παρέσυρε τα κορίτσια ο προπονητής – Είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια… σε σπίτι

Σε… σπίτι είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου στην Ηλιούπολη, ο προπονητής  του Τάε Κβον Ντο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό τουλάχιστον πέντε κοριτσιών.

Ηλιούπολη: «Θα δω τα μάτια του και θα καταλάβω ότι το έκανε» – Τι λέει η αδελφή του προπονητή Τάε Κβον Ντο

Ο κατηγορούμενος προπονητής είχε διαμορφώσει τον ημιώροφο σε έναν προσωπικό του χώρο, που περιλαμβάνει έναν καναπέ – κρεβάτι, ένα ψυγείο, μία τηλεόραση, καρέκλες αλλά και αθλητικό εξοπλισμό. Όπως αναφέρουν σχετικές μαρτυρίες, φέρεται να έμενε εκεί κάποια βράδια.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, που μετέδωσε σχετικά πλάνα από τον συγκεκριμένο χώρο, όταν τον ρωτούσαν ο ίδιος υποστήριζε ότι αναγκαζόταν να μένει κάποιες φορές εκεί, γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ηλιούπολη: «Θα αυτοκτονήσω» απειλούσε ο προπονητής για να σιωπούν τα κορίτσια – Έτσι αποκαλύφθηκε η δράση του

Όπως προκύπτει από τις καταγγελίες, στον συγκεκριμένο χώρο φέρεται να έχουν τελεστεί και κάποιοι από τους βιασμούς των ανήλικων κοριτσιών. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι στον ημιώροφο πήγαιναν τα κορίτσια, ώστε να αλλάξουν τα ρούχα τους μετά την προπόνηση.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, οι πράξεις του προπονητή Τάε Κβον Ντο ήταν βάναυσες και επώδυνες για τα θύματά του.

Ηλιούπολη: «Να φύγουν τα ανθρωπόμορφα τέρατα» – Ξεσπά ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο προπονητής είναι κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο προπονητής οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ