ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε Λύκειο στο Ντένβερ – Αναφορές για τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε Λύκειο στο Ντένβερ των ΗΠΑ και η αστυνομία σπεύδει στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν δύο τραυματίες.

Η αστυνομία του Ντένβερ ανταποκρίνεται σε πυροβολισμούς που προκάλεσαν τον τραυματισμό δύο ενηλίκων στο East High School, ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Η αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter λίγο μετά τις 10 το πρωί ανέφερε ότι έχει στείλει ερευνητές στο σχολείο και ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει ισχυρή αστυνομική παρουσία στην περιοχή. Το σχολείο, βρίσκεται στο City Park Esplanade, ακριβώς νότια του City Park.

Οι δύο τραυματίες είναι ενήλικες κι έχουν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Πληροφορίες για την κατάστασή τους δεν είναι διαθέσιμες. Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης διέφυγε και δεν έχει ακόμα πληροφορίες για αυτό το άτομο.

Τα δημόσια σχολεία του Ντένβερ (DPS) ανέβασαν στο Twitter στις 10 π.μ. (τοπική ώρα) ότι το σχολείο έκλεισε και όλοι μαθητές είναι κλειδωμένοι στις τάξεις τους. Οι αρχές θα επιτρέψουν την έξοδο των μαθητών  όταν ολοκληρωθεί η έρευνα και διαπιστωθεί ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Οι γονείς θα μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους από τη 17th Avenue και την Esplanade. Οι μαθητές που πήγαν με αυτοκίνητα στο σχολείο, θα οδηγηθούν από αστυνομικούς στους χώρους στάθμευσης, για να φύγουν με ασφάλεια. Οι  μαθητές που χρησιμοποιούν λεωφορεία θα μείνουν στο σχολείο, το οποίο είναι αποκλεισμένο.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ