Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος εντοπίσθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα από πυροβολισμούς

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Ηλιούπολη καθώς μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία γυναίκα 60 ετών περίπου και ένας άνδρας (ο γιος της) 36 ετών εντοπίσθηκαν νεκροί με τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Μάλιστα εντός της οικίας, διαμέρισμα πρώτου ορόφου, επί της οδού Θερμοπυλών, μακριά από τις σορούς βρέθηκε και μια καραμπίνα, με την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει για το αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες οι γείτονες αναφέρουν ότι ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, ενώ σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα ο 36χρονος είχε έντονους καβγάδες με την μητέρα του.

Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να κληθεί κλειδαράς και οι αστυνομικοί να βρεθούν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και η μητέρα σε μια καρέκλα, ενώ σε διαφορετικό δωμάτιο βρέθηκε η καραμπίνα.

Ο ιατροδικαστής αποχωρώντας από το σημείο, ρωτήθηκε αν έχουν μέρες που είναι νεκροί και απάντησε θετικά. Μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Ο πατέρας – σύζυγος δεν είναι εν ζωή εδώ και 2- 3 χρόνια. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο γιός έμενε με την μητέρα του και επισκεπτόταν συχνά η μητέρα της 60χρόνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ