Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Προφυλακιστέος ο 25χρονος που σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ο 25χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 19χρονης συντρόφου του στον Πειραιά, μια γυναικοκτονία που συγκλόνισε για την αγριότητά της

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Είχε απειλήσει την 19χρονη και στο παρελθόν ο δράστης

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 25χρονος είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έξω από τα δικαστήρια Πειραιά επικράτησε ένταση με συγγενείς και φίλους της 19χρονης, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου 2022 το ζευγάρι συναντήθηκε για επιστρέψει στο σπίτι όπου διέμεναν στον Πειραιά. Και οι δύο δούλευαν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα. Όταν έφτασαν στο σπίτι, ξεκίνησε εκ νέου ένας καβγάς μεταξύ του 25χρονου και της 19χρονης.

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο δράστης

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος τότε, με απόλυτη ψυχραιμία, έβαλε το όπλο κάτω το σαγόνι της γυναίκας και πάτησε την σκανδάλη. Η 19χρονη ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε νεκρή. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από απόσταση «αναπνοής».

Λίγες ώρες αργότερα θα έριχνε την ευθύνη στο θύμα δίνοντας κατάθεση στην αστυνομία.

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Έφτασε στα δικαστήρια ο 25χρονος

«Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καβγάς. Εκείνη την στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα», φέρεται να κατέθεσε.

Μετά τη δολοφονία, που υπολογίζεται ανάμεσα στις 07.00 έως τις 08.30 το πρωί του Σαββάτου, ο 25χρονος έφυγε από το σπίτι όμως φρόντισε το παράνομο όπλο που κατείχε να το κρύψει στην κατάψυξη. Τελικά το πιστόλι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Πειραιά χωρίς να τους το υποδείξει ο δράστης της δολοφονίας.

Λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία, ο 25χρονος έκανε ανάρτηση στα social media. «Αδυναμίες. Δεν είχε καμία. Είχα μία. Αγαπούσα», έγραψε.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 19χρονης βρίσκεται στις φυλακές καθώς έχει συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ η μητέρα της είναι στην Αλβανία, εκεί όπου θα γίνει και η κηδεία της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ