Συγκλόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έχω έρθει αποφασισμένος να το πω

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα κι έφυγε από το πλατό – Έτρεξε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός συγκλόνισε με όσα εξομολογήθηκε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα του βήματα από έναν ισχυρό σε αυτόν τον χώρο άνδρα.

«Εγώ είχα πάει ως νέο παιδί 19 ετών, είχα έρθει στην Αθήνα από την Κύπρο γεμάτος όνειρα, αυτά είναι τα θηράματα των ανθρώπων αυτών, τα παιδιά με όνειρα… Έχουν πλήρη γνώση για το πώς να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους απέναντι στο θήραμά τους. Συνήθως η ερώτηση που γίνεται και που έγινε και σε εμένα ήταν, “μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα”.

Εγώ έλεγα ότι “θέλω να γίνω σαν τον Πάριο και τη Μαρινέλα”, αυτή ήταν η ατάκα μου…» σημείωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Έβγαλε τη ζώνη του και κατέβασε το παντελόνι του μπροστά μου»

«Ήμουν αρκετά έξυπνος να καταλάβω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε αυτό το ραντεβού. Στα επόμενα λεπτά, όλο αυτό που ακολούθησε…

Τον είδα ξαφνικά να γέρνει την καρέκλα του πίσω, να βάζει τα πόδια του πάνω στο γραφείο, να αρχίζει να χαϊδεύεται σε σημεία που δεν μπορώ να πω το όνομά τους, να φτιάχνεται με όλο αυτό που γίνεται… Με έκανε πραγματικά να αισθανθώ ότι κινδυνεύω.

Έχω τύψεις και νιώθω ενοχές που δεν άκουσα κατευθείαν το ένστικτό μου να σηκωθώ να φύγω. Έπαθα σοκ. Από το σοκ που έπαθα, έκανα το λάθος να κάτσω παραπάνω σε αυτό το ραντεβού. Και λίγα δευτερόλεπτα-λεπτά μετά, βρέθηκα αντιμέτωπος με έναν άνθρωπο που σηκώθηκε, έκανε το γύρο του γραφείου, βρέθηκε μπροστά μου, έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του, την έβαλε σε μια θέση έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του μπροστά μου.

Αυτό ήταν το περιστατικό και εκείνη τη στιγμή χτυπήσαν οι καμπάνες. Τον έσπρωξα με όση δύναμη είχα, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, αλλά ευτυχώς είχε το κλειδί πάνω. Σας τα λέω μετά από τόσο καιρό, γιατί αυτά τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται» υποστήριξε.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι ισχυρός μέχρι σήμερα, τον βρίσκω μπροστά μου»

«Έχω έρθει αποφασισμένος σήμερα να το πω. Δεν θα πω το όνομα αυτού του ανθρώπου, γιατί δεν μπορώ να το πω. Και δεν μπορώ να το πω γιατί τον τελευταίο καιρό με την Ιλάειρα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πάρα πολύ δύσκολα πράγματα που δεν μπορούμε να τα πούμε. Προσπαθούμε να προστατευτούμε, όπως μπορούμε, γιατί ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, πού βρισκόμαστε.

Τον τελευταίο καιρό, μας έχουν παρακολουθήσει αυτοκίνητα, μας έχουν σπάσει το αμάξι δυο φορές. Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού, που δεν είπα το όνομα και ούτε θα το πω, αναβάλλονται και οι δουλειές που είχα ετοιμάσει να κάνω. Ο άνθρωπος αυτός υπάρχει μέχρι και σήμερα και είναι ισχυρός. Όπου και να έχω προσπαθήσει να καλυφθώ τον βρίσκω μπροστά μου.

Όσοι άνθρωποι μου έστειλαν και μου είπαν ότι μάλλον μιλάω γι’ αυτόν και έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο, όταν τους είπα ότι έκλεισα ραντεβού στον δικηγόρο μου, φοβούνται να έρθουν να κάνουν επίσημη καταγγελία. Είμαι μόνο εγώ και άλλο ένα παιδί που θέλουμε να καταθέσουμε επίσημα… Ένας Μαυρίκιος δεν φέρνει την άνοιξη. Από το δικό μου περιστατικό έχουν περάσει 13 χρόνια και δε μπορώ να το βασίσω κάπου. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο, τόσα χρόνια δεν έχει ακουστεί κάτι» εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ