Σοκ για την Σελίν Ντιόν: Διαγνώστηκε με ανίατη ασθένεια – Ακυρώνεται η περιοδεία της στην Ευρώπη

Σοκ προκαλεί η είδηση για την υγεία της Σελίν Ντιόν. Η διάσημη τραγουδίστρια διαγνώστηκε με την ανίατη ασθένεια Stiff Person Syndrome και ακυρώνει την περιοδεία της στην Ευρώπη.

Πρόκειται για μία νευρολογική πάθηση που επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο αυτό, η Σελίν Ντιόν αναφέρει πως κάνει ό,τι μπορεί για να επιβραδύνει τα συμπτώματα.

Η 54χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της στους θαυμαστές της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Γεια σε όλους, συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο ωστόσο δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι.
Αντιμετωπίζω ένα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου) και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα».
Και σημείωσε πως «δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές με δυσκολεύουν όταν περπατάω και δεν μπορώ να τραγουδώ όπως παλιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ