Ένταση on air στο «Πρωινό»: Ο καβγάς της Μαρίας Απατζίδη με τον Γιώργο Λιάγκα – Τού έκλεισε το τηλέφωνο

Για το βίντεο με το… στριπτίζ του Κλέωνα Γρηγοριάδη βγήκε να μιλήσει στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 η βουλευτής του ΜέΡΑ 25, Μαρία Απατζίδη, η οποία κατέληξε να κλείσει το τηλέφωνο και να δημιουργηθεί ένταση.

Κλέων Γρηγοριάδης: Η απάντησή του για το viral βίντεο από τη συνεδρίαση της Βουλής

Η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 κλήθηκε να απαντήσει για το βίντεο με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη που έγινε viral και αρχικά είπε τα εξής:

«Το στιγμιότυπο ήταν από τα γραφεία του κόμματος. Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή, σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε μπλούζα ή ζακέτα για να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση. Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή».

Η κα Απατζίδη στη συνέχεια τόνισε ότι «εμείς ως κόμμα έχουμε προτάσεις για σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. το σύστημα υγείας, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς κτλ.

Δεν μας καλέσατε ούτε μία φορά και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με! Τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα!».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ