Βουλή: Ο Κλέων Γρηγοριάδης άρχισε να γδύνεται σε live σύνδεση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την κάμερα, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Αυτή την φορά, όμως η άνεση του έφερε μάλλον σε μία άβολη κατάσταση την συνάδελφο του, Μαρία Απατζίδη. Άλλωστε δεν επρόκειτο για κάποιο τηλεοπτικό γύρισμα, αλλά  για την συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής.

Συγκεκριμένα, την ώρα της τοποθέτησης της Μαρίας Απατζίδη, βουλευτή του κόμματος ΜέΡΑ25,  επί του νομοσχεδίου για την Δημοτική Αστυνομία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής μέσω webex από το γραφείο του κόμματος, ο συνάδελφός της, Κλέων Γρηγοριάδης, άρχισε να γδύνεται.

Η βουλευτής μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση μέσω του laptop της και πίσω της ο ηθοποιός και επίσης βουλευτή του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, άρχισε ανέμελος να ξεκουμπώνει το πουκάμισο που φορούσε.

Όταν πλέον ο κ. Γρηγοριάδης έβγαλε πλέον το πουκάμισο του και έμεινε ημίγυμνος από την μέση και πάνω το αντιλήφθηκε η κ. Απατζίδη, έβαλε το χέρι της μπροστά στην κάμερα και σταμάτησε την σύνδεση. Επανήλθε και πάλι στην συζήτηση μετά από λίγο λεπτά φανερά, αιφνιδιασμένη από το περιστατικό, ενώ και οι παρόντες βουλευτές στο κοινοβούλιο προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει γίνει με την σύνδεση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ