Γκάζι: Αυτός είναι ο 37χρονος «πιστολέρο» που αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ – Η ληστεία στον Αυλώνα και ο νεκρός αδελφός

Φωτογραφία του καταζητούμενου από τις ελληνικές αρχές για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά της παρέας των Κρητικών, το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι, μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αλβανίας.

Σύμφωνα με το top channel, ο 37χρονος που άνοιξε πυρ κατά των τριών νεαρών ανδρών φέρεται να είχε απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα, αλλά είχε επιστρέψει στη χώρα μας. Το 2012 ήταν μεταξύ των βασικών υπόπτων για ένοπλη ληστεία στην Αυλώνα. Η Ελληνική Αστυνομία θεωρεί πως αυτός είναι ο «πιστολέρο» που τραυμάτισε τους τρεις νεαρούς, οι οποίοι διασκέδαζαν σε μπάτσελορ σε μαγαζιά στο Γκάζι.

Νωρίτερα, οι ελληνικές αρχές συνέλαβαν και τον 33χρονο φίλο του, ο οποίος βρισκόταν στο ανθρακί τζιπ. Απ’ αυτόν φαίνεται πως ξεκίνησε η διαμάχη με την παρέα των Κρητικών. Ο συλληφθείς φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι δεν πυροβόλησε κατά των θυμάτων, κάτι που φαίνεται και σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας. «Εγώ δεν έχω ευθύνη, εγώ δεν πυροβόλησα», είπε στους αστυνομικούς, όπως μετέδωσε το enikos.gr.

Πληροφορίες που επικαλείται το top channel, αναφέρουν ότι ο 33χρονος συλληφθείς αναζητείτο και για ένα άλλο αιματηρό συμβάν που συνέβη πριν από 9 μήνες, αυτό της εκτέλεσης του Αλβανού υδραυλικού στη Νέα Ιωνία.

Ο 37χρονος καταζητούμενος «πιστολέρο», τον Αύγουστο του 2012 φέρεται να διέπραξε ληστεία σε βενζινάδικο στον Αυλώνα και στη συνέχεια άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών. Ο αδελφός του, ήταν μέλος συμμορίας και σκοτώθηκε. Μετά τον θάνατό του, ο 37χρονος πήρε το όνομα του νεκρού αδελφού του.

Έχει κηρυχθεί καταζητούμενος από τις ελληνικές αρχές, που έχουν στήσει μπλόκα σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς που συνδέουν την Ελλάδα με γειτονικές χώρες, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή του συνεχίζονται και στην περιοχή της Αθήνας.

Όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 37χρονος «πιστολέρο» έβγαλε το όπλο του και με «επαγγελματικές» κινήσεις άρχισε να πυροβολεί από κοντινή απόσταση έναν έναν τους τρεις νεαρούς στο Γκάζι, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο τζιπ και διέφυγε με τον συνεργό του. Ο δεύτερος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (17/12) από την Ελληνική Αστυνομία. Οι τρεις τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ