Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με πυροβολισμούς – «Τον σκότωσες, τον σκότωσες»

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την επίθεση με πυροβολισμούς που εξαπέλυσαν οι επιβάτες του ανθρακί τζιπ κατά της παρέας των Κρητικών, το πρωί του Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο Alpha ακούγονται τέσσερις πυροβολισμοί, όσοι ήταν και οι κάλυκες που εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στο σημείο που έγινε το αιματηρό επεισόδιο, με τους τρεις τραυματίες.

Οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι δραματικές. Ακούγονται οι φίλοι των Κρητικών, που απευθύνονται στον «πιστολέρο»: «τον σκότωσες, τον σκότωσες». Αμέσως μετά, ακούγονται άλλοι να φωνάζουν «βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο». Κόσμος τρέχει.

Οι δύο επιβάτες του τζιπ κατευθύνθηκαν προς την παρέα των Κρητικών, που είχαν έρθει στην Αθήνα για μπάτσελορ και νωρίτερα διασκέδαζαν σε μαγαζιά της περιοχής, χωρίς να μπορούν να φανταστούν τα όσα θα συνέβαιναν στη συνέχεια. Ύστερα από έναν σύντομο διαπληκτισμό, ο ένας από τους δράστες προτάσσει το όπλο του και πυροβολεί εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς. Στη συνέχεια, με χαρακτηριστική ψυχραιμία αποχωρεί από το σημείο, μαζί με τον άλλον επιβάτη του τζιπ.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών εκτιμούν ότι η παρέα των Κρητικών ήρθε σε επαφή με λάθος πρόσωπα, σε λάθος σημείο, την λάθος ώρα. Οι κινήσεις του «πιστολέρο» παραπέμπουν σε άνθρωπο της νύχτας, καθώς οι κινήσεις του ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμες και αστραπιαίες.

Οι αρχές, πάντως, γνωρίζουν ήδη τον αριθμό των πινακίδων του τζιπ και εκτιμούν ότι είχε ενοικιαστεί με την μέθοδο του leasing από συγκεκριμένη εταιρεία.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς, είναι πως ενδέχεται οι δράστες να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αλβανία, καθώς έχουν περάσει αρκετές ώρες από την επίθεση.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ