Έλον Μασκ: Χαμός με το βίντεο που ανέβασε στο X – Πυροβολεί με τυφέκιο ελευθέρου σκοπευτή

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται ξανά ο Έλον Μασκ. Το βίντεο που δείχνει τον δισεκατομμυριούχο να κάνει προπόνηση στην σκοποβολή, με ένα sniper Rifle, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των social media.

Το Σάββατο, ο Έλον Μασκ ανέβασε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X ένα βίντεο αργής κίνησης στο οποίο φαίνεται να πυροβολεί με όπλο σε μία αλάνα. Ο επιχειρηματίας χρησιμοποίησε ένα τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή διαμετρήματος 50 bmg. (τύπου Barrett .50 Cal Sniper Rifle)

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκέντρωσε πάνω από 66 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν στην viral ανάρτηση.

«Αυτό είναι άρρωστο!» έγραψε ένας χρήστης.

«Ο καλύτερος δισεκατομμυριούχος εκεί έξω», έγραψε ένας άλλος.

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτή είναι μια σκανδαλώδης ανάρτηση για τους φιλελεύθερους», έγραψε ένας άλλος.

Το βίντεο του Έλον Μασκ έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψή του στα Σύνορα του Τέξας με το Μεξικό, προκειμένου να αποκτήσει αυτό που αποκάλεσε «αφιλτράριστη» άποψη της κατάστασης και να εκφράσει την άποψή του για τη μεταναστευτική κρίση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla έκανε live στην πλατφόρμα του την Πέμπτη, λέγοντας ότι επρόκειτο να επισκεφθεί την περιοχή και να μιλήσει με αξιωματούχους και «να δει την κατάσταση για να λάβει γνώση της «πραγματικής ιστορίας».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ