Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: “Είχε αφιερώσει τη ζωή του όλη στη δουλειά” – Συγκλονίζει η αδελφή του εργοδηγού

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 41χρονου εργοδηγού, Πέτρου Γιάμαλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στον ΗΣΑΠ, τα ξημερώματα της Τρίτης. Η αδελφή του 41χρονου, μίλησε στον Alpha, και συγκλονίζει με τα λόγια της.

Το εργατικό δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα όταν ένα μηχάνημα λείανσης των γραμμών αντιμετώπισε πρόβλημα στα φρένα του, με αποτέλεσμα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα. Τελικά, συγκρούστηκε με έναν συρμό, που τοποθετήθηκε προκειμένου να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του. Ο 41χρονος και οι δύο συνάδελφοί του, πήδηξαν από το μηχάνημα προκειμένου να σωθούν από τη σφοδρή σύγκρουση. Τραγικό αποτέλεσμα, ήταν ο Πέτρος Γιάμαλης χάσει τη ζωή του.

“Ήταν ο καλύτερος εργοδηγός. Με τρεις εύφημες μνείες στην πλάτη του, ο αδερφός μου έγινε εργοδηγός κατ’ επιλογήν παρ’ όλο που δεν είχε τα χρόνια. Πάνω στην πλάτη του στηριζόταν πάρα πολύ δουλειά στη γραμμή”, είπε η αδελφή του εργοδηγού.

Η ίδια εξήγησε ότι “η δουλειά στη γραμμή είναι πολύ δύσκολη… Γνώριζε τα πάντα για τον κανονισμό, την ασφάλεια, ήταν τυπικότατος για αυτό έγινε τόσο μικρός και νέος στην ηλικία οδηγός. Έδινε τη ζωή του για τη δουλειά. Τελικά την έδωσε”.

Ερωτηθείσα για τις συνθήκες θανάτου του 41χρονου, η αδελφή του είπε πως “ο γιατρός μου είπε ότι είχε χτυπήματα σε όλο του το κορμί, δεν ξέρουμε την αιτία θανάτου. Τον προσκομίσανε πεθαμένο, του κάνανε 30 λεπτά ανάνηψη, αλλά δυστυχώς δεν επανήλθε και θα προχωρήσουμε σε νεκροψία για να δούμε ποιος ήταν ο λόγος του θανάτου”.

“Ο αδερφός μου ήταν ανύπαντρος. Είχε αφιερώσει τη ζωή του όλη στη δουλειά”, είπε η αδελφή του άτυχου άνδρα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ