Κολωνός: Ξέσπασαν η μητέρα και η θεία του 16χρονου που έπεσε θύμα επίθεσης της συμμορίας

Οργισμένες είναι η μητέρα και η θεία του 16χρονου που έπεσε θύμα επίθεσης από τη συμμορία στον Κολωνό.

Όπως είπε η μητέρα, μιλώντας στο STAR, «είναι καλύτερα, αλλά έχει πέσει πολύ ψυχολογικά. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας».

Η ίδια υποστήριξε ακόμη ότι «το παιδί μου δέχτηκε δύο μαχαιριές στα πόδια, μία στο χέρι και μία στην πλάτη».

«Με πήραν τηλέφωνο από το σχολείο και βρήκα το παιδί μου μέσα στα αίματα. Πήγαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Γιατί το έκαναν;» είπε η ίδια και συμπλήρωσε: «δεν θα πάει σε αυτό το σχολείο, θέλει να αλλάξει».

Κολωνός: “Δεν το χωράει ο νους μου…”

Η θεία του 16χρονου από την πλευρά της είπε ότι «ξέφυγε τον κίνδυνο, γλιτώσαμε το χειρουργείο, καλά πάμε».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «το παιδί ποτέ δεν είχε μπλέξιμο ή κάποια απειλή. Αν μας είχε πει κάτι, θα το αφήναμε έτσι, απροστάτευτο;»

«Έχουμε κινηθεί νομικά, αλλά τι να περιμένουμε; 15χρονα είναι, τι θα γίνει με τους νόμους που υπάρχουν; Άντε ένα 8μηνο να βγάλουν μέσα» τόνισε χαρακτηριστικά η θεία και συμπλήρωσε:

«Είναι παιδιά και από το σχολείο του, μάλιστα ο ένας από την ίδια τάξη, αλλά είναι και εξωσχολικοί.  Θα δούμε τι θα γίνει. Η’ θα αλλάξουμε σχολείο ή θα φύγουμε για Βουλγαρία.  Η ψυχολογία του είναι χάλια. Ήταν συγκεντρωμένος στην προπόνηση κυρίως. Δεν μπλέκει. Έτσι έχει μάθει και από τον αθλητισμό. Δεν το χώραγε ο νους μου ότι κάποιος πήρε ένα μαχαίρι και πήγε και του το κάρφωσε με καθαρή σκέψη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ