Διπλή τραγωδία στην Φθιώτιδα: Η στιγμή που ο 56χρονος βουτά στη θάλασσα για να σώσει την γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα στο λιμάνι των Ραχών, στη Φθιώτιδα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στις εικόνες διακρίνεται ο 56χρονος, ο οποίος βούτηξε για να σώσει την 64χρονη γυναίκα, που ζητούσε βοήθεια γιατί πνιγόταν. Δυστυχώς, και οι δύο δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το νερό.

Φθιώτιδα: Τραγωδία με δύο νεκρούς στις Ράχες – Βούτηξε να σώσει γυναίκα και τελικά πνίγηκε και αυτός

Στο βίντεο, που μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, διακρίνεται ο 56χρονος να πλησιάζει το λιμάνι, απ’ όπου ακούγονταν οι φωνές της 64χρονης. Ο άνδρας βγάζει με αργές κινήσεις τα ρούχα και τα παπούτσια του και βουτάει με αυτοθυσία στο νερό, προκειμένου να σώσει την γυναίκα, η οποία αδυνατούσε να πλησιάσει την ακτή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπινε τον καφέ του σε μαγαζί, δίπλα στο λιμάνι, όταν άκουσε την έκκληση για βοήθεια.

Δυστυχώς, όμως, όχι μόνο δεν κατάφερε να σώσει την 64χρονη, αλλά έχασε και ο ίδιος την ζωή του από πνιγμό.

Δείτε το βίντεο:

Ο 56χρονος είχε φυλακιστεί για δολοφονία

Νωρίτερα, έγιναν γνωστές και νέες λεπτομέρειες για την τραγωδία στις Ράχες Φθιώτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, o 56χρονος είχε συλληφθεί το 1990 και είχε αποφυλακιστεί το 2013 με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, ο Θ. Κ. είχε συλληφθεί και φυλακιστεί για τον βιασμό και την δολοφονία ανηλίκου στην περιοχή των Ραχών. Από την αποφυλάκισή του και μετά δεν απασχόλησε τις αρχές, ενώ πριν από 4 ημέρες άρθηκαν οι περιοριστικοί όροι. Ζούσε με τους γονείς του, ενώ λέγεται πως σπάνια πήγαινε για μπάνιο.

Χαροκαμένη μάνα η 65χρονη που πνίγηκε

Τη δική της τραγική ιστορία έχει και η γυναίκα που πνίγηκε η οποία επίσης είναι κάτοικος της περιοχής. Η γυναίκα είχε χάσει την κόρη της σε ένα τροχαίο με μηχανή. Μάλιστα, η 65χρονη πρόσφατα είχε γίνει γιαγιά.

Δείτε βίντεο με όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας

Όπως μετέδωσε το LamiaReport.gr, η γυναίκα δεν ένιωσε καλά την ώρα που κολυμπούσε και ο 56χρονος που ήταν σε κοντινή καφετέρια έσπευσε να την βοηθήσει αλλά δεν τα κατάφερε και βυθίστηκε μαζί της, με συνέπεια να πεθάνουν και οι δύο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του λιμενικού, της αστυνομίας, το ΕΚΑΒ και εθελοντές προκειμένου να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί. Και οι δυο ήταν κάτοικοι Ραχών. Τα αίτια της διπλής τραγωδίας ερευνά το λιμεναρχείο της Στυλίδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ