Dua Lipa: Στην Σίφνο με τον σύντροφό της – Το ελληνικό καλοκαίρι της pop star

Η διάσημη ποπ σταρ Dua Lipa βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στη Σίφνο, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Romain Gavras, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στα καταγάλανα νερά.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κατά την διάρκεια των διακοπών της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες στις οποίες μεταξύ άλλων είναι η ίδια πάνω σε μία σανίδα σερφ ενώ σε άλλη βρίσκεται πάνω σε ένα σκάφος ποζάροντας στην κάμερα με ένα μαύρο μπικίνι.

dualipa1

Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες από την βραδινή έξοδό της με τον σύντροφό της στο νησί, στις οποίες φαίνεται η ίδια να χαμογελά κρατώντας το χέρι του, όπως και σε άλλη αγκαλιάζονται μπροστά από μία χαρακτηριστική μπλε πόρτα στα σοκάκια της Σίφνου.

Η Dua Lipa επισημοποίησε τον δεσμό της με τον Romain Gavras κατά τη διάρκεια μιας κοινής τους εμφάνισης στο Φεστιβάλ των Καννών.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού, με την διάσημη τραγουδίστρια να ποστάρει φωτογραφίες συνεχώς, και να εντυπωσιάζει το κοινό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ