Κακοκαιρία Daniel: «Η κατάσταση είναι τραγική, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να μετακινηθούν» λέει στο enikos.gr ο Δήμαρχος Ζαγοράς

Για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από το πρωί την Μαγνησία και έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα μίλησε στο enikos.gr ο δήμαρχος Ζαγόρας Μουρεσίου, Παναγιώτης Κουτσάφτης.

Κακοκαιρία Daniel: Υπερχείλισε ο χείμαρρος Κραυσίδωνας στον Βόλο – Πλημμύρισαν οι δρόμοι – ΒΙΝΤΕΟ

Σημειώνεται ότι περίπου 110 κάτοικοι και τουρίστες στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου παραμένουν εγκλωβισμένοι, μαζί με τα οχήματά τους. 

Του Μίλτου Σακελλάρη

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στην Σκιάθο – «Βουλιάζει» το νησί

«Είναι τραγική η κατάσταση. Βρέχει πολύ. Έχουν φουσκώσει τα ρέματα. Έχουν γίνει κατολισθήσεις. Είναι σοβαρή η κατάσταση. Δεν κινδυνεύει κανείς μέχρι στιγμής. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μετακινηθούν και δεν μπορούν», μας είπε χαρακτηριστικά.

«Προσπαθούμε να μεταφέρουμε μηχανήματα για να ανοίξουμε τα σημεία. Πρέπει να ανοίξουμε όλα τα σημεία, ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή μία με δυο ώρες να κοπάσει το φαινόμενο. Δεν μπορούμε να φτάσουμε παντού τώρα», συνέχισε ο κ. Κουτσάφτης. 

Κακοκαιρία Daniel: «Εγκλωβισμένοι 110 κάτοικοι και τουρίστες» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου – 250 κλήσεις στην Πυροσβεστική για τον Βόλο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ