Κακοκαιρία Daniel: Υπερχείλισε ο χείμαρρος Κραυσίδωνας στον Βόλο – Πλημμύρισαν οι δρόμοι – ΒΙΝΤΕΟ

Τα προβλήματα μεγαλώνουν από το νερό που πέφτει σε πρωτόγνωρη ποσότητα και με σφοδρότητα επί ώρες στον Βόλο. Η νεροποντή έχει προκαλέσει μία πρωτοφανή κατάσταση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπου ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και ένας ακόμη αγνοείται.

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στην Σκιάθο – «Βουλιάζει» το νησί

Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας σε πολλές περιοχές έχει ξεχειλίσει και τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών στη Χιλιαδού, το Οινόπνευμα, στους Αγίους Αναργύρους, την Νεάπολη και τα Παλαιά.

Νοσοκομείο Βόλου: Συναγερμός για πλημμύρες στην πτέρυγα για χημειοθεραπείες

Στην οδό Ιερολοχιτών κόσμος έχει καταφύγει σε ανώτερους ορόφους κατοικιών αφού τα ισόγεια έχουν πλημμυρίσει και ζητούν βοήθεια από την Πυροσβεστική.

Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στη Νέα Ιωνία μεγάλο δένδρο έπεσε και κατέστρεψε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Κακοκαιρία Daniel: «Εγκλωβισμένοι 110 κάτοικοι και τουρίστες» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου – 250 κλήσεις στην Πυροσβεστική για τον Βόλο

Ήδη σχεδόν στο σύνολό τους περιοχές του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και πολλών προαστίων αντιμετωπίζουν διακοπή της ηλεκτροδότησης και τα προβλήματα έχουν γίνει πάρα πολλά τόσο σε κατοικίες, όσο και σε βιομηχανικούς χώρους και επιχειρήσεις.

Χωρίς τηλεφωνικές συνδέσεις, κυρίως της σταθερής τηλεφωνίας είναι και πολλές περιοχές του Βόλου, ενώ με προβλήματα λειτουργεί και η κινητή τηλεφωνία εξ αιτίας των συνεχών κεραυνών που σαρώνουν την περιοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ