Η οικογένεια Αντετοκούνμπο επενδύει και στο ελληνικό κρασί

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα και αυτή τη φορά αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του ελληνικού κρασιού. Η εταιρεία του Γιάννη, του Θανάση, του Κώστα και του Άλεξ Αντετοκούνμπο αγόρασε το 10% των μετοχών από τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ”, τα οποία πρόσφατα εξαγόρασαν τον “ΜΠΟΥΤΑΡΗ” που επί πολλές δεκαετίες ήταν μία από τις πλέον γνωστές και πετυχημένες ετικέτες στο χώρο του κρασιού.

Η ανακοίνωση

Στην υγειά μας για νέες αρχές!

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο ενώνει δυνάμεις με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ, πίσω από ιστορικές εταιρείες όπως την ΜΠΟΥΤΑΡΗ Οινοποιεία και το νερό ΙΟΛΗ! 🍾
Με το πάθος τους για την εξαγωγή ελληνικών προϊόντων διεθνώς, στοχεύουν στην ανάπτυξη του οινοτουρισμού και τη διάδοση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων στον κόσμο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Χαίρομαι ιδιαίτερα για την επένδυση στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ και την συνεργασία μας με τον Ηλία Γεωργιάδη. Μαζί θα καταφέρουμε να αναπτύξουμε εταιρείες με ιστορία οι οποίες παράγουν φυσικά προϊόντα της ελληνικής γης, όπως το κρασί και το φυσικό μεταλλικό νερό.”

Ηλίας Γεωργιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της STERNER STENHUS (βασικός μέτοχος των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΩΝ): «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την οικογένεια Αντετοκούνμπο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ που παράγουν και εμπορεύονται τα κρασιά ΜΠΟΥΤΑΡΗ και το νερό ΙΟΛΗ. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας ενισχύεται ο στρατηγικός μας στόχος για την διάδοση των ελληνικών προϊόντων όπως το κρασί σε διεθνές επίπεδο καθώς και ο οινοτουρισμός στην χώρα μας».

Ενώνουμε την παράδοση με το μέλλον, για τη διατήρηση μιας πλούσιας κληρονομιάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ