Μπακογιάννη για νέες ταυτότητες: «Μεγάλε, μου μιλάς από κινητό που έχει τσιπάκι και βρίσκει η γυναίκα σου αν την απατάς»

Στις νέες ταυτότητες και τις θεωρίες συνωμοσίες για το «τσιπάκι» αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στα δεξιότερα κόμματα της ΝΔ είπε πως «στην Ελλάδα δεν πληρώνει κανένας φόρο για οποιαδήποτε μπούρδα πει» και πρόσθεσε:

Νέες ταυτότητες: Συνθήματα, προσευχές και εθνικός ύμνος – Όλα όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

«Αν είχαμε μια φορολογία 1 ευρώ για κάθε μπούρδα, ο ελληνικός προϋπολογισμός θα ήταν ο πιο ισχυρός του κόσμου. Υπάρχουν πράγματα τα οποία είναι πασιφανή».

Στη συνέχεια, έκανε την αντιστοιχία με τις νέες ταυτότητες και τα «τσιπάκια» λέγοντας πως «βγαίνει ο άλλος και λέει πως ‘θα έχουν οι ταυτότητες τσιπάκια. Του λες «μεγάλε, μου μιλάς από ένα κινητό, το οποίο έχει τσιπάκι, σε βρίσκει η γυναίκα σου, για να μην πω τίποτα άλλο, αν την απατάς ανά πάσα στιγμή, σε φωτογραφίζει, σε μαγνητοφωνεί και σε ενοχλεί η ταυτότητα, που δεν έχει παρά μόνο το τσιπάκι που λέει το όνομά σου, το ύψος σου και το χρώμα των ματιών σου. Είμαστε σοβαροί;».

Νέες ταυτότητες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας: Πώς διευκολύνουν τις μετακινήσεις και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια

Η ίδια ανέφερε πως αυτό είναι το κοινό ανάμεσα στους συνωμοσιολόγους. Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως «είναι το κοινό της συνωμοσιολογίας, της απειλής των εξωγήινων. Αυτοί που λένε για τα εμβόλια, παλιά έλεγαν πως μας ψεκάζουν…».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Νέες ταυτότητες – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε: Από 25/9 η έκδοσή τους – Πώς θα είναι και τι θα αναγράφουν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ